קבעתי סשן אהבקות עם מיכל מפרדסחנה , מצאתי דיי מהר את הכתובת, כננכסתי לדירתה, יש תפסה אותי והרימה אותי לאוויר , אמרה לי " אני נכנסת להתקלח ואתה תהייה הסבון שלי , פשוט סיבנתי לה את התחת ואת החזה , הכריכה אותי ללקק לה את הישבן ואת הכוס , אחרי המקלחת היא פשוט תפסה אותי באוזן , והשכיבה אותי על המזרן , ישבה לי על הפנים ואמרה לי נראה אותך משתחרר , כמובן שנכנעתי , לאחר מכאן מיכל פשוט שיחקה איתי עם הרמות ומחציצת פנים , היה כיף גדול
top of page
bottom of page
לא בטוח. זה לא עניין של גיאוגרפיה. הן שונות לגמרי בגישה ובאופי הסשן.
ובכלל, מישהו כאן כתב על לילית שהיא בפסק זמן. לפחות.
ואני מציין שהיא היתה משתתפת פעילה כאן. וכעת לא.
ממש נחמד שמיכל שוב ניתנת להשגה. לאור הקרבה הגאוגרפית בינה ללילית אולי אפדר יהיה לעשות סשן עם שתיהן?
חברה אם מיכל עושה פייססיטיג אז נגמר הסיפור, אי אפשר לעשות כלום..
0525698348
בקשה מ roni או כל מי שמעודכן
איבדתי את הטלפון של מיכל, ואני כם לא יודע אם המספר השתנה.
מה הטלפון של מיכל? אם אפשר לקבל אותו במייל maloclarax@gmail.com אהיה אסיר תודה.
אם כך אני רואה שהיא עוד פעילה. טוב לדעת. בפעם הראשונה שהייתי אצלה איך שנכנסתי הרימה אותי באוויר והורידה לספה. אצלי לא היו החוויות האחרות שלך, ואולי טוב שכך. בכל אופן היא חזקה בצורה לא רגילה ובהורדות ידיים פשוט גיחכה כשלא הצלחתי להזיז אותה בשתי ידיים. הושיטה אצבע אחת ואתגרה אותי להוריד אותה. לא הצלחתי. בפעם אחרת שהייתי אצלה התעסקה לי ב"מה שמו" אבל עזבה אותי ועברה למשהו אחר. כשחזרה גילתה שכבר גמרתי והבטיחה לי עונש. כל זה כשאני לא יכול לזוז. פחדתי ממנה פחד אמיתי כי אסור לי לצאת משם עם שום סימן. אבל היא צחקה ופשוט המשיכה להדגים את כוחה. כשהתלבשתי כמדה מולי ואמרה באמפטיה - "אתה ממש פוחד". סשן יוצא דופן ומדהים.
היא סיפרה לי שהיא מסכימה לעשו תהיאבקות תחרותית רק עם כאלה שהיא מכירה הרבה זמן. שמתפתחים שם קרבות ושהיא בסוף מנצחת. אני לא יודע אם היא מכירה תורת לחימה. היא פשוט חזקה.
טוב שהיא עוד בשטח.