אמורה להגיע לכאן בעוד עשרה ימים, מישהו קבע איתה ויכול להוסיף פרטים?

חברת Wix (המתפעלת את האתר) מפסיקה לתמוך בפורומים. זמנית הפורום אינו פעיל עד למעבר לפלטפורמה אחרת. אנו בוחנים את האפשרות לעבור לקבוצת טלגרם. ניתן ליצור עם האדמין קשר בדוא״ל במידה ויש הצעות: luv4mix@gmail.com
תודה רק חבל שלא ידעתי את זה בזמן הדיווח שנמסר פה בפורום בזמן שהיה רלוונטי דיווח על בחורה חזקה מאוד שיכולה להרים בקלילות גבר במשקל 90 קג חבל שהסתמכתי על הדיווח שהיה ולא על תחושותיי שהולך להיות נפילה נ
מבחינת כח היא די חלשה, אפילו אפשר לומר שהחלשה ביותר שנפגשתי איתה עד היום. אבל היא מחפה על היעדר הכח היחסי בטכניקה מעולה, מספריים חזקות ואפקטיביות, נעילות ראש וזרוע, ואפילו נעילת קרסול שגרמה לי לצרוח מכאב. והיא עושה מאמצים לספק את מה שאתה רוצה- במקרה שלי הצליחה והיה סשן טוב, אבל קשה לי לראות אותה מבצעת הרמות במשקלים שאינם קלים.
הייתי אצלה בשסן הרמות והיה מאכזב מאוד הרימה אותי אך במאמץ רב ניכר בה שזה לא תחום התמחות הרגיל שלה חלשה יותר מסברינה וויקטוריה שזולות ממנה בהרבה אין אלמנטים ארוטיים אם היה לי את הנתונים האלה מראש הייתי מוותר כל זה בהתייחס להרמות אין לי מושג איך היא בהאבקות
בכל מקרה לא תהיה נפילה. כלומר, חוץ מזה שבטוח היא תפיל אותך אם תרצה או לא תרצה, וגם תרים אותך
כלומר היא לא תהיה נפילה?
ולידידי רויהרמנו
היא חזקה בהרבה ממה שהיא נראית
את ההשוואה ביניהן תוכל לפרסם בעצמך עוד השבוע...
מישהו יכול להשוות אותה יחסית לסברינה? ויקטוריה? או מישהי אחרת?
התלבטתי גם אם ללכת, היא נראית די חלשה בתמונות ,אבל יש הרבה חוות דעת שאומרות שהיא יותר חזקה ממה שהיא נראית.
וואו פתחת לי את החשק ללכת לשסן איתה
אני אקבע איתה שסן ואדווח
היא הושיבה אותי על הברכים ופשוט התרוממה והסתובבה בחדר
זה בהחלט נראה מרשים במראה כי אני הרבה יותר גבוה וגדול ממנה
היא כתבה לי שאין לה בעייה עם המשקל שלי(78 קג)
איך היא הסתרה להרים אותך?
מרשים שהיא התמודדה עם המשקל שלך!
בערך 90 קילו
מציע שתתייעץ איתה.
Tweak מה הגובה והמשקל שלך?
אני גם מעוניין להגיע לשסן הרמות
נמוכה אבל חושש מכך שהיא
פגשתי אותה בלונדון.
מעולה. חזקה בצורה לא רגילה. עושה הרמות בקלילות.
אני הרבה יותר גבוה וכבד אבל הושיבה אותי על הברכים והתרוממה והסתובבה אתי בחדר.
ניצחה אותי בהורדות ידיים ולא נתנה לי צ'אנס בהיאבקות
קיבלה אותי בביקיני, סקסית מאד אבל אין על מה לדבר.
כן. רוצה 1,200 ש"ח לסשן והפקדה מראש של 500 ש"ח. לי זה נראה קצת מוגזם