גם אני חשבתי כך ,אבל להפתעתי התברר שהיא המתאבקת החלשה ביותר בידיים שפגשתי והבסתי אותה בקלילות בהורדות ידיים.
יכולות ההאבקות שלה מצד שני מעולות והסשן כיפי.
Like
מתאבק
Apr 03, 2017
לפי התמונות והסרטונים נראה שהפלג גוף העליון שלה מאד חזק
Like
luv4mix
Apr 03, 2017
תודה רבה. עדכנתי את האתר
Like
royhermano9
Apr 03, 2017
שימו לב שהיא הקדימה מעט את הגעתה , מגיעה ב 3-4 במאי
Like
malaga12340
Mar 25, 2017
תודה רוי אחי עזר לי
Like
royhermano9
Mar 25, 2017
להערכתי מינקסי לי היתה מפסידה לויקטוריה וענבר ומנצחת את אייסה בזכות טכניקה עדיפה (אייסה יותר חזקה).
Like
royhermano9
Mar 25, 2017
פחות חזקה מויקטוריה אייסה וענבר אבל יש לה טכניקה טובה , אישיות דומיננטית ויודעת הרבה אחיזות, , נחמדה מאוד ויודעת את העבודה. קטנה אך מוצקה ,ברגליים יש לה כח שיכול להכניע במספריים על הראש. אני גם שוקל לעבור לסשנים של שעתיים כי שעה עוברת כמו כלום.
Like
malaga12340
Mar 24, 2017
איך מינקסי לי חברים סגרתי איתה שעתיים ב10 למאי (1900 שקלים) היא חזקה? טכניקה? בהשוואה לענבר,ויקטוריה,אייסה איך היא
גם אני חשבתי כך ,אבל להפתעתי התברר שהיא המתאבקת החלשה ביותר בידיים שפגשתי והבסתי אותה בקלילות בהורדות ידיים.
יכולות ההאבקות שלה מצד שני מעולות והסשן כיפי.
לפי התמונות והסרטונים נראה שהפלג גוף העליון שלה מאד חזק
תודה רבה. עדכנתי את האתר
שימו לב שהיא הקדימה מעט את הגעתה , מגיעה ב 3-4 במאי
תודה רוי אחי עזר לי
להערכתי מינקסי לי היתה מפסידה לויקטוריה וענבר ומנצחת את אייסה בזכות טכניקה עדיפה (אייסה יותר חזקה).
פחות חזקה מויקטוריה אייסה וענבר אבל יש לה טכניקה טובה , אישיות דומיננטית ויודעת הרבה אחיזות, , נחמדה מאוד ויודעת את העבודה. קטנה אך מוצקה ,ברגליים יש לה כח שיכול להכניע במספריים על הראש. אני גם שוקל לעבור לסשנים של שעתיים כי שעה עוברת כמו כלום.
איך מינקסי לי חברים סגרתי איתה שעתיים ב10 למאי (1900 שקלים) היא חזקה? טכניקה? בהשוואה לענבר,ויקטוריה,אייסה איך היא