בתחילת חודש פברואר מגיעות שתי בנות שנראות מדהים ולפי session girls מסוגלות להרבה.
אחת Ina Black ושנייה Jackie Jl. אם ראשונה לא דיברתי, שנייה מבקשת 500$ עבור שעה. עד כה כל בחורות שהיו כאן ביקשו 300$. האם שווה? מישהו היה אצלה פעם. נראית חזקה אבל עדיין שומרת על נשיות.
רוי מה המייל / טלגרם שלך ?
דורשות $500 לשעה! ממש מוגזם גם ביחס למחירים בחו"ל וגם לרמה שלהן (במיוחד השנייה). אני הפעם מוותר.
היה לי שסן בסופיה עם אינה לפני שנתיים. חזקה בטירוף. החברה שלה שמצטרפת לביקור שלה הייתה נוכחת (לוקחת שיעורים אצל אינה) ולא התרשמתי שהיא שווה את המחיר. היא שרירית אבל מאוד רזה וללא ניסיון בהאבקות ובטח לא שווה את המחיר שהיא דורשת.
@tirtehespa נראה לי התבלבלת…ֶהחברה של אינה שמגיעה איתה ממש לא רזה, כולה שרירים. לא יודע עדיין אם היא מתאבקת טובה אבל שווה לנסות.
הראשונה (אינה) מאוד מומלצת, השנייה נראית כמו אחת שמנסה לגזור קופון...מאוד רזה כך שלא מתאימה לאנשים עם ניסיון בהאבקות או עם "עודף" משקל...נראה לי בזבוז של כסף. לכו על אינה...הנאה מובטחת!
לגבי אינה בלאק היא היתה פה פעמיים בעבר, חזקה בטירוף ומתאבקת מעולה עם חגורה שחורה בג׳ודו וגם יודעת סמבו שזו אמנות לחימה רוסית. גם נראה שהיא ירדה במשקל בתקופה האחרונה ונראית מעולה. את השניה ג׳קי אני לא מכיר אבל נראית פצצה מהתמונות ויש לה חוות דעת טובות. נקווה שזו הסנונית הראשונה ושמתאבקות יתחילו לחזור לכאן. לגבי המחיר אפשר להוריד אבל מחירים של 200 יורו כנראה שלא יחזרו יותר.
אז באו נהיה מאוחדים. נסגור איתה על 300-350$ ושתחליט לבד האם זה משתלם לה. היא עכשיו כותבת שמוכנה להוריד ל- 450$. לדעתי יכולה להוריד עוד 100$.
זה מחיר מטורף. אני משלם סביב 300-350 לרוב. לבודדות מגיע ל400.. אפשר בצורה עדינה להסביר שלצד כל ההוצאות שלהן וההגעה זה משכורת של כמעט שבוע לאדם ממוצע
500 דולר לסשן זה מוגזם ,
פעם אחרונה שהייתי בסשן זה היה עם אמזון ווריור לקחה ממני 330 על סשן מעפן של האבקות תחרותית ממש לא הרגשתי אותה ..