פורום האבקות נשים
מתאבקות ישראליות
More...
בין התאריכים 9-12 לנובמבר. שתיהן היו פה בעבר, במיוחד ויקטוריה, ונראה כי הן מאוד אוהבות לבקר אותנו.
עם כל ההתלהבות (המוצדקת) מהמתאבקות החדשות שמגיעות לכאן , ויקטוריה עדיין מדהימה והרגליים שלה הכי קטלניות בעסק- גם מבחינת המראה וגם מבחינת הכח.
שמחתי גם לפגוש לראשונה את ז׳וז׳ה שיש לה גוף פצצה- במיוחד החזה והישבן שהיא יודעת לעשות בהם שימוש ולא פעם נשארתי בלי אויר ובלי יכולת להימלט.
כמובן שלא היה לי שום סיכוי מול שתיהן ביחד ורוב הסשן הייתי חסר מילים מול 2 מתאבקות סקסיות שעושות בי כרצונן.
אגב הן די הזדעזעו מהסימנים שהשאירה עלי ראדה גולד לפני שבוע חח
שתיהן יפיפיות וסקסיות , מבאס שהן לא נותנות לגמור
כנראה שזה הביקור האחרון של ויקטוריה כי היא פורשת בסוף השנה :(
ספטמבר היה טעות, כבר הרבה זמן מפורסם שזה בנובמבר
הן כאילו דחו? או שזה ביקור נוסף?
הן באות בנובמבר
?ההונגריות כבר עזבו. מה יש לברי המזל שפגשו אותן, לספר
גם אותי ויקטוריה מכניעה תוך דקה שתיים
חח גם אני קבעתי סשן כפול. ולא שלויקטוריה לבד היתה בעיה מיוחדת לפרק אותי
איזה יופי אני עושה האבקות עם שתיהן, ז'וזה יושבת עליי וויקטוריה מפרקת אותי עם הרגליים החזקות שלה
עם כל ההתלהבות (המוצדקת) מהמתאבקות החדשות שמגיעות לכאן , ויקטוריה עדיין מדהימה והרגליים שלה הכי קטלניות בעסק- גם מבחינת המראה וגם מבחינת הכח.
שמחתי גם לפגוש לראשונה את ז׳וז׳ה שיש לה גוף פצצה- במיוחד החזה והישבן שהיא יודעת לעשות בהם שימוש ולא פעם נשארתי בלי אויר ובלי יכולת להימלט.
כמובן שלא היה לי שום סיכוי מול שתיהן ביחד ורוב הסשן הייתי חסר מילים מול 2 מתאבקות סקסיות שעושות בי כרצונן.
אגב הן די הזדעזעו מהסימנים שהשאירה עלי ראדה גולד לפני שבוע חח
שתיהן יפיפיות וסקסיות , מבאס שהן לא נותנות לגמור
כנראה שזה הביקור האחרון של ויקטוריה כי היא פורשת בסוף השנה :(
ספטמבר היה טעות, כבר הרבה זמן מפורסם שזה בנובמבר
הן כאילו דחו? או שזה ביקור נוסף?
הן באות בנובמבר
?ההונגריות כבר עזבו. מה יש לברי המזל שפגשו אותן, לספר
גם אותי ויקטוריה מכניעה תוך דקה שתיים
חח גם אני קבעתי סשן כפול. ולא שלויקטוריה לבד היתה בעיה מיוחדת לפרק אותי
איזה יופי אני עושה האבקות עם שתיהן, ז'וזה יושבת עליי וויקטוריה מפרקת אותי עם הרגליים החזקות שלה