היוש (:
אז אשתי ואני הלכנו לסשן אצלה ורציתי לחלוק חוויות. אמ;לק: סשן מומלץ מאוד למי שמחפשים האבקות נטו.
הסשנים הקודמים שהלכנו אליהם היו ענבר וראדה, אז אלו נקודות ההשוואה שלנו.
ג'ולי היא אישה צ'כית סביב גיל ה30. גבוהה מאוד, אתלטית וחמודה. קבענו איתה סשן האבקות, כשהמבנה הוא שבערך 45 דקות התאבקתי נגד ג'ולי ואז אישתי (בד"כ יותר אקטיבית, אבל הגברת בהריון מתקדם אז מוגבלת מבחינת כמה ומה יכולה לעשות) הצטרפה וביחד שתיהן היו נגדי (כשאישתי בעיקר שולטת וג'ולי שם רק בתוך 'גב').
מבחינת התקשורת - היה נעים מאוד, מגיבה מהר ותקשורתית. לוקחת 230 יורו לסשן של שעה (30 מקדמה, 200 במקום).
מקבלת באיזו דירת איר בנב או משהו בסגנון שהיא שכרה ביפו. חדר אחד עם מיטה זוגית. לא אופטימלי אבל לא חוויתי את זה כמגבלה מיוחדת.
מבחינת תוכן הסשן - האבקות נטו כשג'ולי לבושה בבגדי ספורט. אין אלמנטים בדסמים של ממש ואין אלמנטים אירוטיים (אנחנו לא בכיוון של סשנים כאלה אבל היא הבהירה מההתחלה אז רציתי ליידע את מי שמעניין אותו). היא גם לא וורבלית במיוחד אז אין עניינים של טראש טוק וכאלה. מה שכן היא ממש חזקה (היה רגע שכאילו הייתי עליה וחנקתי אותה והיא פשוט זרקה אותי עם יד אחת ממנה על המיטה, בלי טכניקה בלי כלום, פשוט העיפה. ואני בנאדם במשקל 80 קילו) ועם טכניקה טובה. אני לא יודע אם יותר חזקה מראדה, אבל רבה פחות אגרסיבית ואכזרית. לי אישית זה היה נחמד יותר ככה, גם כי יכלתי לתת (קצת) יותר פייט וגם אני לא עף על הקונספט של לחזור מסשן כולי שבור. מצד שני, בסוף רוב מוחלט של הזמן היא די עשתה איתי מה שבא לה. גם בגלל הכח והטכניקה וגם בגלל הגובה שלה, שפשוט מייצר מצב שגם אם אני ביתרון לא משנה איפה אהיה היא יכולה לתפוס אותי עם הרגליים וזה דיי גיים אובר.
ג'ולי מאוד התלהבה מהרעיון שאישתי בסשן ועודדה אותה כל הזמן להצטרף, זה היה נחמד והראה שיש לה עניין במה שקורה.
שור תחתונה: אנחנו נהנו, היא חמודה ומקצועית וממליצים לכל מי שבקטע של האבקות.
תודה רבה על השיתוף!
נפגשתי גם אני עם ג׳ולי, היא פצצה אמיתית, דוגמנית לשעבר עם רגליים שלא נגמרות.
אני נהניתי מהסשן , היא הצליחה להשתלט עלי ולהכניע אותי, אבל אני מעריך שמול המתאבקות העוצמתיות כמו ראדה גולד או טיה אין לה שום סיכוי.
אין אצלה שום אלמנט אירוטי ואפילו לא סמי אירוטי כמו ישיבה על הפנים , חניקת חזה וכו . זה די נדיר שמתאבקת סשן לא עושה את הדברים האלה, אבל רצונה כבודה.
שוב מהצד החיובי- פצצה אמיתית, חמודה, חזקה יחסית ועם מספיק ידע כדי להכניע גבר ממוצע ללא הכשרה באומנויות לחימה. אוהבת את ישראל וזו הפעם השלישית שלה כאן.