היי אז אני בן 19 ולאחרונה התחלתי לעשות סקס פעם ראשונה עם חברה שלי, עכשיו אני איתה כבר 3 חודשים ואני כלכך רגיל לגמור על סרטונים של האבקות וכו.. שאני לא גמרתי איתה אפילו פעם אחת.
וגם כשאנחנו שוכבים ממש קשה לי שיעמוד לי, אני לא ידוע אם זה קשור לזה שזה פעם ראשונה שלי או שזה קשור לזה שאני רגיל שיעמוד לי מהפטיש וזה לא זה..
לא עשיתי אף פעם סשנים ואני מפחד שאם אני אתחיל אז בכלל אני לא אצליח לתפקד ביחסי מין רגילים..
חייב עזרה, אם מישהו יכול לייעץ או לחלוק מנסיון אם הוא חווה את זה ומה אפשר לעשות..
ד.א היא מודעת לפטיש וניסינו לשלב את זה אבל זה פשוט לא עובד כי היא חלשה רצח וזה לא מרגיש אמיתי
אני לא מרגיש שהפטיש פוגע לי בחיבה ליחסי מין באופן אישי, אני כן מוצא קשר בין אוננות מרובה לפגיעה בתפקוד המיני שלי (או גמירה במהלך היום יום). אני שמח ומקנא בך שיש לך פרטנרית שמקבלת את הפטיש שלך לשליטה או האבקות ואני סבור שאפשר ללמד אותה כמה טריקים שיעזרו לך להנות מהפתיחות המינית שלה.
אישית, אני משתדל שלא להפעיל את הדמיון שלי יותר מדי בסקס, אני לא הייתי רוצה להגיע למצב שזה מה שעוזר לי לגמור. במקום זה אני מתמקד בלקבל סקס שמוצא חן בעיניי.
סקס רגיל לא מושך אותי בכלל גם היום אבל גם לבת זוג שלי יש את הצרכים המיניים שלה וכמו שהיא עושה לי דברים שאני אוהב, גם אני צריך לספק אותה
לגביי סשנים, זה רק משפר לי את התפקוד כי זה מספק עוד חומר לדמיון
מה שעלול לפגוע בתפקוד המיני של כל גבר הוא עודף צפייה בפורנו
אהה ואיך שחכתי את השאלה הכי חשובה.. כשהתחלת סשנים זה פגע לך בתפקוד המיני בסקס עוד יותר?
ועכשיו סקס רגיל מושך אותך? או שמצאת דרך לדמיין את הפנטזיה שאתה רוצה תוך כדי
זה אולי יפתיע אותך אבל התופעה ידועה
זה ששיתפת את החברה שלך והיא לא נרתעה זה כבר טוב
רוב הבחורות היו נרתעות ומניסיון גם אלה שמוכנות לשתף איתך פעולה לא מבינות בכלל מה מושך גבר בהאבקות או כל סוג אחר של פטיש
זה כולל אפילו בחורות שעושות סשנים ומלכות סאדו
עכשיו לגביי הבעיה שהעלית, מדובר בבעיה אמיתית שעלולה להפריע לך בקשרים עם נשים
אני נתקלתי באותה בעיה בצעירותי, סקס רגיל לא משך אותי בכלל וזה הפריע לי מאוד בקשרים עם בחורות שיצאתי איתן
הפתרון שאני מצאתי מורכב ממציאת איזון בין מימוש הפנטזיה וקיום יחסי מין רגילים
מה שיכול לעזור לך בזמן קיום יחסים הוא למשל לראות סרטון שמדליק אותך לפני האקט עצמו
ממליץ לנסות גם פוזה של 69 לפני חדירה
ביום שאתה יודע שאתם הולכים לקיים יחסים אל תגמור ביד
והכי חשוב לאמן את הדמיון, כשאני מקיים יחסים הראש שלי נמצא בפנטזיה אחרת לגמרי
מקווה שעזרתי במשהו
בהצלחה