היי אז אני בן 19 ולאחרונה התחלתי לעשות סקס פעם ראשונה עם חברה שלי, עכשיו אני איתה כבר 3 חודשים ואני כלכך רגיל לגמור על סרטונים של האבקות וכו.. שאני לא גמרתי איתה אפילו פעם אחת.
וגם כשאנחנו שוכבים ממש קשה לי שיעמוד לי, אני לא ידוע אם זה קשור לזה שזה פעם ראשונה שלי או שזה קשור לזה שאני רגיל שיעמוד לי מהפטיש וזה לא זה..
לא עשיתי אף פעם סשנים ואני מפחד שאם אני אתחיל אז בכלל אני לא אצליח לתפקד ביחסי מין רגילים..
חייב עזרה, אם מישהו יכול לייעץ או לחלוק מנסיון אם הוא חווה את זה ומה אפשר לעשות..
ד.א היא מודעת לפטיש וניסינו לשלב את זה אבל זה פשוט לא עובד כי היא חלשה רצח וזה לא מרגיש אמיתי
אני לא מרגיש שהפטיש פוגע לי בחיבה ליחסי מין באופן אישי, אני כן מוצא קשר בין אוננות מרובה לפגיעה בתפקוד המיני שלי (או גמירה במהלך היום יום). אני שמח ומקנא בך שיש לך פרטנרית שמקבלת את הפטיש שלך לשליטה או האבקות ואני סבור שאפשר ללמד אותה כמה טריקים שיעזרו לך להנות מהפתיחות המינית שלה.
אישית, אני משתדל שלא להפעיל את הדמיון שלי יותר מדי בסקס, אני לא הייתי רוצה להגיע למצב שזה מה שעוזר לי לגמור. במקום זה אני מתמקד בלקבל סקס שמוצא חן בעיניי.