מרינה רדסטאר מגיעה ארצה עוד מעט, 150 אירו חצי שעה / 250 לשעה.
לא מצאתי ביקורות עליה, נראה לי שאוותר.
דקוטה רוז מגיעה (אפשר לראות ב sessiongirls) - ניראת מרשימה אבל רוצה 350 ליש"ט לשעה :-| לא בטוח מה היא יכולה להציע תמורת 1600 ש"ח - וכמה ילכו...
3 comments
Like
3 Comments
מתאבק
Apr 22, 2019
תודה רבה על הדיווח.
הייתי בטוח לפי התמונות והסרטונים שמרינה חזקה מאד, מפתיע מה שאתה אומר.
Like
royhermano9
Apr 21, 2019
בסוף הלכתי למרינה בעיקר בזכות העובדה שהדירה שהיא קיבלה בה רחוקה 10 דקות הליכה מהבית שלי. אבל האינטואיציה שלי היתה נכונה. מרינה מקבלת בדירה נחמדה עם מזרן האבקות קטן. אישה נחמדה מאוד ,נראית טוב יודעת אנגלית בסיסית ויש לה טכניקת האבקות טובה. אני אישית מחפש הרבה יותר כח , ברוטליות ושליטה מוחלטת. היא לא מאוד חזקה ודי עדינה, ואחרי סשנים עם בנות כמו שינה, טיה ואנצ׳ה - הסשן עם מרינה היה קצת חלבי. סהכ נחמד אבל לא משהו שאסור להחמיץ. אין על ההונגריות.
Like
royhermano9
Apr 16, 2019
לא יודע לגבי מרינה אני די מתלבט לגביה, נראה לי בסוף שגם אני אוותר.
לגבי דקוטה היא פצצת על, משום מה לא ענתה לי למייל אבל במחירים האלה עדיף ככה. חשוב מאוד שאנשים לא יילכו במחירים כאלה שכן זה עלול למשוך את כל המחירים כאן כלפי מעלה.
תודה רבה על הדיווח.
הייתי בטוח לפי התמונות והסרטונים שמרינה חזקה מאד, מפתיע מה שאתה אומר.
בסוף הלכתי למרינה בעיקר בזכות העובדה שהדירה שהיא קיבלה בה רחוקה 10 דקות הליכה מהבית שלי. אבל האינטואיציה שלי היתה נכונה. מרינה מקבלת בדירה נחמדה עם מזרן האבקות קטן. אישה נחמדה מאוד ,נראית טוב יודעת אנגלית בסיסית ויש לה טכניקת האבקות טובה. אני אישית מחפש הרבה יותר כח , ברוטליות ושליטה מוחלטת. היא לא מאוד חזקה ודי עדינה, ואחרי סשנים עם בנות כמו שינה, טיה ואנצ׳ה - הסשן עם מרינה היה קצת חלבי. סהכ נחמד אבל לא משהו שאסור להחמיץ. אין על ההונגריות.
לא יודע לגבי מרינה אני די מתלבט לגביה, נראה לי בסוף שגם אני אוותר.
לגבי דקוטה היא פצצת על, משום מה לא ענתה לי למייל אבל במחירים האלה עדיף ככה. חשוב מאוד שאנשים לא יילכו במחירים כאלה שכן זה עלול למשוך את כל המחירים כאן כלפי מעלה.
מגיעות לכאן מתאבקות מעולות חזקות ופצצות כמו שינה, יאנה איירון ואמריטה שלוקחות מחירים סבירים.