לאחרונה בדקתי אפוציות נוספות לסשן האבקות: חולק לטובת הפורום...
המלכה רוז: היה די קל לתאם (מסרונים), דירה בראשון. אמרה שהיא לא ממש עושה תחרותי אלא יותר "ארוטי"
פתחה את הדלת בחורה צעירה יחסית (סביביות ה30 אולי) פנים די נאות אבך איך לאומר, שמנמנה במקרה הטוב, לבושה בחזייה וטייץ מואד עבים. ה"סשן" התקיים בחדרון קטנטן חשוך על משטח ניילון שחור(!). לזכותה יאמר שנכנסה לדמות (מלכה...) אבל האבקות ממש לא הייתה – מקום קטן, מזרון לא מזרון, בעיקר ניסיונות שלה לתפוס אותי איפה שכואב. הסתיים ב"שירות עצמי" תוך פייסיטינג. יש מקלחת. אמרה שפעם עשתה סשנים תחרותיים אבל היו כמה פציעות (אם על בלטות לא מפתיע...)
ליידי לי: לא היה קל לתאם, היו כמה פנצ'רים של הרגע האחרון. מקבלת בדירת סטודיו קטנה בר"ג. פתחה את הדלת בחורה צעירה (25 אולי ?) חתיכה, לבושה בחזייה וטייץ ספורט. במראה – ממש טוב.
האבקות – קצת פחות. על משהו בגודל ספה, בפינת חדר קטן – והיא בד"כ מתחילה בעמידה, נשענת על הקיר. אמרה שהיא עוברת מתישהו לסטודיו יותר גדול, אולי שם יהיה אפשר לעשות סשן האבקות אמיתי. בחורה אתלטית, רגליים חזקות, טכניקה די חלשה אבל אם יהיה לה רצון ללמוד קצת, תוכל לתת סשן האבקות טוב. בסוף שירות עצמי למי שמעוניין. פחות נכנסת לקטע, יותר קריריה ומנותקת.
כל הכבוד על הנכנות לבדוק. גם ביקורת שלילית\ פושרת היא ביקורת וטוב שאנחנו יודעים על איכות המתאבקות
תודה על העדכון. מקווה שלא באת עם ציפיות...יש כל כך הרבה בנות שמגיעות עם רקורד מוכח שקשה לי להבין למה מנסים לחפש אצל כאלה שמראש ברור שיאכזבו. נכון העסק יקר אבל בשביל איכות צריך לשלם.