ביום שישי האחרון הגיע אליה ערס שהיה שיכור ותקף אותה באלימות, וניסה לשדוד את הכסף שלה, היא היתה במצוקה נוראית ,היא הצליחה להתגבר עליו בסיוע של עוד מישהו אבל זה סיפור פשוט נורא, תחשבו על בחורה שנמצאת כאן לבד , נכון היא מתאבקת אבל עדיין תיירת צעירה בארץ זרה לבד ואם במקרה הנבלה שעשה את זה קורא את זה - בבקשה ממך תפסיק. מעבר לזה שאתה מחסל את הענף פה ומוציא לנו שם רע, זה הקטע הפחות חשוב. אבל לתקוף בחורה? תיירת? איזה מן בן אדם אתה?
וכן היא מהממת, זו הפעם השנייה שאני פוגש אותה ואני כבר מתגעגע. חוץ מהנבלה היא נהנתה מכל הסשנים ובפעם הבאה נעזור לה לשפר מיקום ולהביא מזרונים.
Like
vincentvega
Jun 17, 2018
ביקרתי את שינה הבוקר, היה מדהים
ראשית מדובר בבחורה יפה מאוד. הרבה יותר יפה במציאות מאשר בסרטונים.
שער בלונדיני
חיוך כובש
גוף שרירי, בעיקר פלג גוף עליון
לבשה חזיית ספורט ומכנסונים
שזופה
מאוד לבבית, אנגלית מצויינת, אוהבת לדבר ויודעת לנהל שיחה
שינה מאוד חזקה, מאוד.
אני לא ביקשתי סשן תחרותי ואפילו לא חצי תחרותי.
וגם בגלל אילוצי מקום קשה לי לראות איך ניתן לקיים סשן קצת יותר אקטיבי ופעיל בחדר כה קטן.
החדר כאמור היה קטן מאוד, שני מזרוני שינה על הרצפה.
אבל אלה דברים טכניים ששינה תפתור בביקוריה הבאים.
ג'דוקאית מקצוענית, טכניקה מדהימה.
המקום הצר קצת הגביל אותה, ובעיקר היא נזהרה עלי.
מבחינת יכולת השיחה מאוד דומה לטיה, לבבית וחייכנית.
אבל בניגוד לטיה או מתאבקות יותר מנוסות,.שיודעות שבסשנים יש צורך בסוג של משחק מסויים מצידן .
לשינה זה חסר. רק ג'ודו ,אחיזות והאבקות בלבד.
והיא טובה ממש בזה.
הזמן טס במהירות, אני הותשתי , ולה זה בכלל לא הזיז
ביקשתי שתנסה מספר הפלות והיא יותר משמחה
שינה טענה שהסשן איתי הוא סוג של מנוחה לקראת הסשנים הבאים שלה
הבטיחה לבוא שוב, בימי שישי ושבת כמעט לא היו לה סשנים. הגיוני
והיום הכל כמעט מלא עד הלילה
מחכה כבר לביקור הבא vince
Like
gangofm
Jun 17, 2018
מישהו היה אצלה?
Like
adaml
May 17, 2018
האמצעית
Like
adaml
May 17, 2018
Like
adaml
May 17, 2018
שלום לכולם. שיינה סגרה טיסה ל15-18 ליוני היא ממתינה למיילים ממכם ...שמח שהצלחתי להביא בחורה יפה וחזקה שכזאת...אל תאכזבו ותקבעו איתה בהצלחה
Like
zin639
May 16, 2018
ה15 מאי לא יהיה🤔
Like
adaml
May 16, 2018
היי שיינה תגיע כנראה ב15-17 למאי.. אני מארגן את זה האם זה נוח לכם התאריך??
Like
vincentvega
May 16, 2018
הי
כתבה לי אתמול לאחר למעלה מחודש .שכנראה החודש לא תגיע והיא מתכוונת להגיע בקרוב.
שוב כתבתי לה שאני בטוח שיהיה ביקוש רב.
מטריד אותי קצת הסחבת במענה,אבל ממתין בסבלנות
Like
zin639
May 16, 2018
חברים מישהו יכול לעדכן משהו שלחתי כבר מספר הודעות ללא מענה😒
Like
zin639
May 01, 2018
אני שלחתי לה ממזמן ולא קיבלתי תשובה כבר מזמן אני חם עליה היא נראית נפלא ושלחתי לה כבר עכשיו עדיין ללא מענה
Like
vincentvega
Apr 30, 2018
יוזמה מבורכת
שלחתי לה מייל, הלצתי לה לשנות את התאריכים כי זה באמת נופל על שבועות
נראה לי שיהיה ביקוש
מישהו קיבל תשובה ממנה ?
Like
adaml
Apr 29, 2018
אמרתי לכם ששכנעתי אותה ספונטני להגיע.. רוצה חבוא ב18 עד 20 במאי הסברתי לה שזה נופל על חג שבועות ויהיה קשה לגברים לברוח מהאישה ..שתמצא יום אחר.. אנרה שרק 2 אנשים שלחו מייל....למי אתם מחכים תתחילו להפציץ
Like
royhermano9
Apr 29, 2018
היא מתכוונת להגיע ועדיין בודקת תאריכים. נמתין בסבלנות ההמתנה תשתלם.
Like
gangofm
Apr 29, 2018
בקיצר היא תגיע לארץ?
ב - wb270 לא מופיע שום פרסום על כך
Like
royhermano9
Apr 27, 2018
חברים ביום שלישי האחרון פגשתי את שינה בבודפשט לסשן מטורף.
אין דברים כאלה, מדובר בלוחמת ג׳ודו ,פצצה לא נורמלית וחזקה בצורה בלתי רגילה. היא ביקרה בעבר בישראל במסגרת תחרויות ג׳ודו ואהבה מאוד את החוויה.
האמת שהיחידה שפגשתי שיותר חזקה ממנה היא אמזון אנני אבל לא לשכוח שאנני היא אישה גדולה ששוקלת 100 קילו.
חוץ מטכניקת האבקות מדהימה, היא בין הבודדות שמוכנות להילחם בעמידה, והיא העיפה אותי באוויר כאילו אני בובת סמרטוטים. ולידיעתכם אני שוקל למעלה מ 120 קילו, גם אני לא האמנתי שהיא אמרה לי בבטחון מלא שאין לה שום בעיה להעיף אותי באויר אבל שניות אחר כך זה קרה ויותר מפעם אחת. בנוסף לכך היא סופר נחמדה, חייכנית ומלאת אנרגיות.
היא אמרה לי שהיא מתכוונת להגיע לישראל באוגוסט אבל אם נצליח להביא אותה במאי הרווחנו פשוט בענק.
נפגשתי עם עוד 3 הונגריות שלא מגיעות לארץ בדרך כלל ויכול להיות שגם הן תגענה בקיץ.
Like
adaml
Apr 27, 2018
Like
adaml
Apr 27, 2018
זה הפרטים 200 יורו לשעה
Here is my CV :
1 hour is 200€
90 min 300€
I would like to introduce myself and give a small discription regarding training and what to expect from me and my sessions..
Imagine a nice girl with dominance who would like to show her strength and abilities as well as her technical prefferences. If you are a begginner in this field then I can show you the basics of martial arts and the most requently used techniques, throws, chokes, punches, kicks and so on... just to name a few: body scissors, camel clutch, headlock etc. I will give you the best training with my heart and 15 years of experience in this sport.
I am 27 years old, weighing 65 kg and 166cm. I am judo 3 Dan (black belt 3rd level)
Best results in the gym:
Squad:120 kg
Bench press: 85kg
Deadlift: 145kg
Gym training is not my specialty but I host funkcional training also since many of You are interested in it!
I won the Judo European championship and also took first at the wrestling national championship! I also prefer to take part in BJJ practices.. I learned selfe deffense and earned a diploma in sports and science! Besides this, I have a Judo trainer title and currently I do Fitness. Helathy diets are important to me and I believe that women are capable of reaching and achieving the same results as men phisically! Book a session with me and I can prove it to you, without you getting hurt..
Sessions can be fighting only, or technical practices which ever you prefer.
I also do arm wrestling for fun!
I dress up the following way: sport dress or GI
Bikinis are worn on the beach so don’t even ask for it :-)
And I do absolutely nothing sexual!
I provide the tatami for sessions even when I travel, it can be either in a big hotel corridor or in an apartmant on airbnb which I book in advance. I use 3mx3m or 4mx3m mat (puzzle mat)
הייתי ביום ראשון
הבחורה מהממת יפיפיה מדימה וליבבית מאוד
חזקה מאוד לדעתי אחת החזקות שהייתה פה
אני בקטע של הרמות ולכן היה שסן הרמות
שוקל בכ - 15 ק"ג יותר ממנה וגבוה ממנה בכ - 15 ס"מ
למרות זאת הרימה אותי בקלות יחסית
כאמור אחת החזקות
חבל שאין אצלה קטעים אירוטיים בכלל
תודה לכל מי שהגיע.
שיינה מאוד נהננתה
ביום שישי האחרון הגיע אליה ערס שהיה שיכור ותקף אותה באלימות, וניסה לשדוד את הכסף שלה, היא היתה במצוקה נוראית ,היא הצליחה להתגבר עליו בסיוע של עוד מישהו אבל זה סיפור פשוט נורא, תחשבו על בחורה שנמצאת כאן לבד , נכון היא מתאבקת אבל עדיין תיירת צעירה בארץ זרה לבד ואם במקרה הנבלה שעשה את זה קורא את זה - בבקשה ממך תפסיק. מעבר לזה שאתה מחסל את הענף פה ומוציא לנו שם רע, זה הקטע הפחות חשוב. אבל לתקוף בחורה? תיירת? איזה מן בן אדם אתה?
וכן היא מהממת, זו הפעם השנייה שאני פוגש אותה ואני כבר מתגעגע. חוץ מהנבלה היא נהנתה מכל הסשנים ובפעם הבאה נעזור לה לשפר מיקום ולהביא מזרונים.
ביקרתי את שינה הבוקר, היה מדהים
ראשית מדובר בבחורה יפה מאוד. הרבה יותר יפה במציאות מאשר בסרטונים.
שער בלונדיני
חיוך כובש
גוף שרירי, בעיקר פלג גוף עליון
לבשה חזיית ספורט ומכנסונים
שזופה
מאוד לבבית, אנגלית מצויינת, אוהבת לדבר ויודעת לנהל שיחה
שינה מאוד חזקה, מאוד.
אני לא ביקשתי סשן תחרותי ואפילו לא חצי תחרותי.
וגם בגלל אילוצי מקום קשה לי לראות איך ניתן לקיים סשן קצת יותר אקטיבי ופעיל בחדר כה קטן.
החדר כאמור היה קטן מאוד, שני מזרוני שינה על הרצפה.
אבל אלה דברים טכניים ששינה תפתור בביקוריה הבאים.
ג'דוקאית מקצוענית, טכניקה מדהימה.
המקום הצר קצת הגביל אותה, ובעיקר היא נזהרה עלי.
מבחינת יכולת השיחה מאוד דומה לטיה, לבבית וחייכנית.
אבל בניגוד לטיה או מתאבקות יותר מנוסות,.שיודעות שבסשנים יש צורך בסוג של משחק מסויים מצידן .
לשינה זה חסר. רק ג'ודו ,אחיזות והאבקות בלבד.
והיא טובה ממש בזה.
הזמן טס במהירות, אני הותשתי , ולה זה בכלל לא הזיז
ביקשתי שתנסה מספר הפלות והיא יותר משמחה
שינה טענה שהסשן איתי הוא סוג של מנוחה לקראת הסשנים הבאים שלה
הבטיחה לבוא שוב, בימי שישי ושבת כמעט לא היו לה סשנים. הגיוני
והיום הכל כמעט מלא עד הלילה
מחכה כבר לביקור הבא vince
מישהו היה אצלה?
האמצעית
שלום לכולם. שיינה סגרה טיסה ל15-18 ליוני היא ממתינה למיילים ממכם ...שמח שהצלחתי להביא בחורה יפה וחזקה שכזאת...אל תאכזבו ותקבעו איתה בהצלחה
ה15 מאי לא יהיה🤔
היי שיינה תגיע כנראה ב15-17 למאי.. אני מארגן את זה האם זה נוח לכם התאריך??
הי
כתבה לי אתמול לאחר למעלה מחודש .שכנראה החודש לא תגיע והיא מתכוונת להגיע בקרוב.
שוב כתבתי לה שאני בטוח שיהיה ביקוש רב.
מטריד אותי קצת הסחבת במענה,אבל ממתין בסבלנות
חברים מישהו יכול לעדכן משהו שלחתי כבר מספר הודעות ללא מענה😒
אני שלחתי לה ממזמן ולא קיבלתי תשובה כבר מזמן אני חם עליה היא נראית נפלא ושלחתי לה כבר עכשיו עדיין ללא מענה
יוזמה מבורכת
שלחתי לה מייל, הלצתי לה לשנות את התאריכים כי זה באמת נופל על שבועות
נראה לי שיהיה ביקוש
מישהו קיבל תשובה ממנה ?
אמרתי לכם ששכנעתי אותה ספונטני להגיע.. רוצה חבוא ב18 עד 20 במאי הסברתי לה שזה נופל על חג שבועות ויהיה קשה לגברים לברוח מהאישה ..שתמצא יום אחר.. אנרה שרק 2 אנשים שלחו מייל....למי אתם מחכים תתחילו להפציץ
היא מתכוונת להגיע ועדיין בודקת תאריכים. נמתין בסבלנות ההמתנה תשתלם.
בקיצר היא תגיע לארץ?
ב - wb270 לא מופיע שום פרסום על כך
חברים ביום שלישי האחרון פגשתי את שינה בבודפשט לסשן מטורף.
אין דברים כאלה, מדובר בלוחמת ג׳ודו ,פצצה לא נורמלית וחזקה בצורה בלתי רגילה. היא ביקרה בעבר בישראל במסגרת תחרויות ג׳ודו ואהבה מאוד את החוויה.
האמת שהיחידה שפגשתי שיותר חזקה ממנה היא אמזון אנני אבל לא לשכוח שאנני היא אישה גדולה ששוקלת 100 קילו.
חוץ מטכניקת האבקות מדהימה, היא בין הבודדות שמוכנות להילחם בעמידה, והיא העיפה אותי באוויר כאילו אני בובת סמרטוטים. ולידיעתכם אני שוקל למעלה מ 120 קילו, גם אני לא האמנתי שהיא אמרה לי בבטחון מלא שאין לה שום בעיה להעיף אותי באויר אבל שניות אחר כך זה קרה ויותר מפעם אחת. בנוסף לכך היא סופר נחמדה, חייכנית ומלאת אנרגיות.
היא אמרה לי שהיא מתכוונת להגיע לישראל באוגוסט אבל אם נצליח להביא אותה במאי הרווחנו פשוט בענק.
נפגשתי עם עוד 3 הונגריות שלא מגיעות לארץ בדרך כלל ויכול להיות שגם הן תגענה בקיץ.
זה הפרטים 200 יורו לשעה
Here is my CV :
1 hour is 200€
90 min 300€
I would like to introduce myself and give a small discription regarding training and what to expect from me and my sessions..
Imagine a nice girl with dominance who would like to show her strength and abilities as well as her technical prefferences. If you are a begginner in this field then I can show you the basics of martial arts and the most requently used techniques, throws, chokes, punches, kicks and so on... just to name a few: body scissors, camel clutch, headlock etc. I will give you the best training with my heart and 15 years of experience in this sport.
I am 27 years old, weighing 65 kg and 166cm. I am judo 3 Dan (black belt 3rd level)
Best results in the gym:
Squad:120 kg
Bench press: 85kg
Deadlift: 145kg
Gym training is not my specialty but I host funkcional training also since many of You are interested in it!
I won the Judo European championship and also took first at the wrestling national championship! I also prefer to take part in BJJ practices.. I learned selfe deffense and earned a diploma in sports and science! Besides this, I have a Judo trainer title and currently I do Fitness. Helathy diets are important to me and I believe that women are capable of reaching and achieving the same results as men phisically! Book a session with me and I can prove it to you, without you getting hurt..
Sessions can be fighting only, or technical practices which ever you prefer.
I also do arm wrestling for fun!
I dress up the following way: sport dress or GI
Bikinis are worn on the beach so don’t even ask for it :-)
And I do absolutely nothing sexual!
I provide the tatami for sessions even when I travel, it can be either in a big hotel corridor or in an apartmant on airbnb which I book in advance. I use 3mx3m or 4mx3m mat (puzzle mat)
Cost of a session is 200€/hour or 300€/1.5 hour
Some judo photo of