האם מישהו יכול לכתוב כאן אם פגש אותה בחודשים האחרונים?
האם היא פעילה ומקבלת סשנים?
תודה!
16 comments
Like
16 Comments
tmwt2016
Feb 10, 2021
פשוט תאמר שראית בפורום שעוסק בתחום (או ששמרת מזמן כשפירסמה באטרף ורק עכשיו פנית אליה)
Like
roni
Jan 24, 2021
ישיבה על
Like
מתאבק
Jan 12, 2021
היא אומרה שהיא כבר לא עושה האבקות וההרמות.
כנראה היא עובדת רק עם לקוחות קבועים ולא מקבלת חדשים.
Like
maloclarax
Jan 24, 2021
Replying to
אם לא האבקות ולא הרמות, מה נשאר?
Like
tmwt2016
Jan 09, 2021
נפגשתי עם מיכל פעמיים בחצי שנה האחרונה.היא אכן שמנה מאוד אבל אין לי בעיה עם זה כי היא הרבה יותר חזקה ממני וזה הרבה יותר חשוב לי.במפגש הראשון דאגה להבהיר את יחסי הכוחות ואח"כ קצת התעללה בי בעיקר ע"י פייסיטינג עד שגמרתי.במפגש השני ניגשה "ישר לעניין". התפשטה וישבה לי על הפנים, אח"כ התיישבה עליי והתחככה בי עד שגמרה. אני עשיתי מאמץ לא לגמור לפני ואכן הצלחתי. אחרי שגמרה התיישבה לי שוב על הפנים והתחילה לאונן לי תוך כדי שאני יורד לה. גמרתי תוך כדי שהיא משפריצה עליי. היה מדהים.היא מאוד חזקה, מאוד דומיננטית, ובאמת גורמת לך להרגיש חסר אונים ואפילו קצת לתחושת פחד.
Like
jeka30100
Jan 10, 2021
Replying to
איך אפשר ליצור קשר איתה?
Like
tmwt2016
Jan 11, 2021
Replying to
0525698348
Like
jeka30100
Feb 07, 2021
Replying to
אני מנסה להיתכתב איתה והיא רוצה לדעת מאיפה המספר טלפון שלה
Like
elirm26
Jan 05, 2021
זו קוקסינלית אני ראיתי אותה קוראים לה שונטאל נטלי ועוד חחח זה גבר בתחפושת תזהר חחחח
Like
m_yevgeni
Feb 03, 2021
Replying to
בדקתי, ציצים מסיליקון, גדולים. כך שלא קוקסינל, אולי טרנסג״נדר. לתחתונים לא נכנסתי אך נגעתי בזמן האבקות - לא היה שם כלום. הכל כשר. שם לא אמרה. הרבה קעקועים, תחת של אישה. אולי אחרי ניתוחים. האמת חשדתי. כי אני שרירי וחזק וכאן לראשונה פגשתי אישה שהיא בהחלט חזקה לפחות כמוני אם לא יותר. רגליים בטוח, עשתה אילי 8 סקווטים.
Like
roni
Jan 01, 2021
מה השם של הבחורה החדשה?
Like
מתאבק
Dec 31, 2020
מי יותר חזקה מיכל או החברה שלה?
Like
yoavyoav2222
Dec 31, 2020
הייתי אצל מיכל כמה וכמה פעמים. היא בדיוק לטעמי כמי שחובב בחורות גדולות וחזקות. בחורה חמודה ולבבית וחזקה בטרוף. היא פעילה ומקבלת לסשנים. הורדות ידיים, ריתוקים, האבקות, הרמות, הכל בחיוך ובהנאה.
Like
instoush123
Dec 31, 2020
Replying to
היא פעילה בתקופת הקורונה?
Like
m_yevgeni
Dec 30, 2020
הייתי לפני מספר חודשים. נכון, שמנה מאד, חזקה מאוד אך כושר גופני ירוד. מתעייפת מהר. מנסה לגרום לגמור מהר. אבל הביא לפגישה חברה. גם גדולה אבל די יפה, גבוהה כ- 172, שני סיליקונים בגודל אבטיחים בינוניים. אני בקטע הרמות והיא חזקה בטירוף. העמיסה אותי על הכתפיים ולמרות שאני די שרירי ושוקל כ- 100 ק״ג הרגשתי כמו נוצה. כל תנועה שלה הרגשתי שרירים גדולים משלי שמתגלגלים כמו כדורי ברזל מתחת לעור. הרימה אותי ללא מאמץ בכל צורה בלי להתנשף. אבל היא לא יודעת מה זה לתת שירות. פתאום התעצבנה. הורידה אותי וצעקה על מיכל שהיא לא מתכוונת לכבוד בסכום שמיכל סגרה. אמרה שהיא רוצה הרבה יותר ולא מוכנה להמשיך. למיכל לא היה נעים והיא המשיכה לבד. אבל, בדיאבד, היא שווה תשלום גבוהה. אמרה שבחדר כושר מרימה ב- deadlift כ- 120 ק״ג וגם בלחיצת חזה יכולה להגיה ל- 100ק״ג
פשוט תאמר שראית בפורום שעוסק בתחום (או ששמרת מזמן כשפירסמה באטרף ורק עכשיו פנית אליה)
ישיבה על
היא אומרה שהיא כבר לא עושה האבקות וההרמות.
כנראה היא עובדת רק עם לקוחות קבועים ולא מקבלת חדשים.
נפגשתי עם מיכל פעמיים בחצי שנה האחרונה. היא אכן שמנה מאוד אבל אין לי בעיה עם זה כי היא הרבה יותר חזקה ממני וזה הרבה יותר חשוב לי. במפגש הראשון דאגה להבהיר את יחסי הכוחות ואח"כ קצת התעללה בי בעיקר ע"י פייסיטינג עד שגמרתי. במפגש השני ניגשה "ישר לעניין". התפשטה וישבה לי על הפנים, אח"כ התיישבה עליי והתחככה בי עד שגמרה. אני עשיתי מאמץ לא לגמור לפני ואכן הצלחתי. אחרי שגמרה התיישבה לי שוב על הפנים והתחילה לאונן לי תוך כדי שאני יורד לה. גמרתי תוך כדי שהיא משפריצה עליי. היה מדהים. היא מאוד חזקה, מאוד דומיננטית, ובאמת גורמת לך להרגיש חסר אונים ואפילו קצת לתחושת פחד.
זו קוקסינלית אני ראיתי אותה קוראים לה שונטאל נטלי ועוד חחח זה גבר בתחפושת תזהר חחחח
מה השם של הבחורה החדשה?
מי יותר חזקה מיכל או החברה שלה?
הייתי אצל מיכל כמה וכמה פעמים. היא בדיוק לטעמי כמי שחובב בחורות גדולות וחזקות. בחורה חמודה ולבבית וחזקה בטרוף. היא פעילה ומקבלת לסשנים. הורדות ידיים, ריתוקים, האבקות, הרמות, הכל בחיוך ובהנאה.
הייתי לפני מספר חודשים. נכון, שמנה מאד, חזקה מאוד אך כושר גופני ירוד. מתעייפת מהר. מנסה לגרום לגמור מהר. אבל הביא לפגישה חברה. גם גדולה אבל די יפה, גבוהה כ- 172, שני סיליקונים בגודל אבטיחים בינוניים. אני בקטע הרמות והיא חזקה בטירוף. העמיסה אותי על הכתפיים ולמרות שאני די שרירי ושוקל כ- 100 ק״ג הרגשתי כמו נוצה. כל תנועה שלה הרגשתי שרירים גדולים משלי שמתגלגלים כמו כדורי ברזל מתחת לעור. הרימה אותי ללא מאמץ בכל צורה בלי להתנשף. אבל היא לא יודעת מה זה לתת שירות. פתאום התעצבנה. הורידה אותי וצעקה על מיכל שהיא לא מתכוונת לכבוד בסכום שמיכל סגרה. אמרה שהיא רוצה הרבה יותר ולא מוכנה להמשיך. למיכל לא היה נעים והיא המשיכה לבד. אבל, בדיאבד, היא שווה תשלום גבוהה. אמרה שבחדר כושר מרימה ב- deadlift כ- 120 ק״ג וגם בלחיצת חזה יכולה להגיה ל- 100ק״ג
היא מאוד מאוד שמנה בקטע מגעיל איזור ה140