למי שמעוניין ולא הספיק היא תקבל לסשנים בנתניה ב 18 לאוגוסט
Like
gangofm
Aug 12, 2019
הייתי אצל ראדה גולד
מצוינת כמן תמיד
נראית נהדר יותר אפילו מפעמים קודמות
מקבלת היום ומחר בבת ים ואחכ ב 14.8 וב 15.8 אצל לילית
הפעם ביקור קצר
מומלצת ביותר
Like
tmwt2016
Aug 11, 2019
פגשתי אותה היום בפעם הראשונה ונראה לי שאפילו היא הופתעה מהקלות שבה היא פירקה לי את הצורה.אף פעם לא הייתי עם מישהי שגם חזקה ממני צורה כל כך ברורה וגם ממש נהנית להמחיש לי את זה פעם אחר פעם.בשלב מוקדם של הסשן היא הבהירה מה יחסי הכוחות באופן די ברור, כזה שגרם לי קצת לפחד ממנה (מה שכמובן היה מחרמן רצח...). בהמשך היא פשוט שיחקה איתי ושלטה בי לחלוטין, וגם כשמדי פעם ניסיתי להתנגד היא גרמה לי להתחרט על זה מיד.
Like
roni
Aug 11, 2019
הייתי אצל ראדה אתמול בשעות הערב , שבן שלישי שלי איתה , האמת הפעם קצת התאכזבתי , הייתה קצת קרירה , לא כמו פעמים קודמות...
Like
royhermano9
Aug 11, 2019
אתמול הייתי בסשן השביעי שלי איתה וכל פעם זה מרגש כאילו זו הפעם הראשונה. פשוט מדהים איך היא שולטת בי בקלות כזאת, בלי שום סיכוי שלי להתנגד. כרגיל סקסית ושרירית והפעם הייתה גם עם שיזוף מהסרטים. בנוסף היא נשמה טובה , לא חושבת שהשמש זורחת לה מהתחת, אמינה ונותנת חוויה פשוט מעולה. כרגיל אחרי סשן איתה כולי חבורות וסימנים ובהיי מטורף.
למי שמעוניין ולא הספיק היא תקבל לסשנים בנתניה ב 18 לאוגוסט
הייתי אצל ראדה גולד
מצוינת כמן תמיד
נראית נהדר יותר אפילו מפעמים קודמות
מקבלת היום ומחר בבת ים ואחכ ב 14.8 וב 15.8 אצל לילית
הפעם ביקור קצר
מומלצת ביותר
פגשתי אותה היום בפעם הראשונה ונראה לי שאפילו היא הופתעה מהקלות שבה היא פירקה לי את הצורה. אף פעם לא הייתי עם מישהי שגם חזקה ממני צורה כל כך ברורה וגם ממש נהנית להמחיש לי את זה פעם אחר פעם. בשלב מוקדם של הסשן היא הבהירה מה יחסי הכוחות באופן די ברור, כזה שגרם לי קצת לפחד ממנה (מה שכמובן היה מחרמן רצח...). בהמשך היא פשוט שיחקה איתי ושלטה בי לחלוטין, וגם כשמדי פעם ניסיתי להתנגד היא גרמה לי להתחרט על זה מיד.
הייתי אצל ראדה אתמול בשעות הערב , שבן שלישי שלי איתה , האמת הפעם קצת התאכזבתי , הייתה קצת קרירה , לא כמו פעמים קודמות...
אתמול הייתי בסשן השביעי שלי איתה וכל פעם זה מרגש כאילו זו הפעם הראשונה. פשוט מדהים איך היא שולטת בי בקלות כזאת, בלי שום סיכוי שלי להתנגד. כרגיל סקסית ושרירית והפעם הייתה גם עם שיזוף מהסרטים. בנוסף היא נשמה טובה , לא חושבת שהשמש זורחת לה מהתחת, אמינה ונותנת חוויה פשוט מעולה. כרגיל אחרי סשן איתה כולי חבורות וסימנים ובהיי מטורף.