פשוט יש מבול של מתאבקות שבאות והגענו למצב מבורך שאפשר למיין
הן גם כנראה מעבירות מייל מאחת לשניה כי מדי פעם אני מקבל מייל ממישהי שמתכוונת לבוא ושואלת אם אני מעוניין
13 comments
Like
13 Comments
royhermano9
Apr 09, 2018
אין על ראדה גולד. היא האופציה הכי טובה היום שמגיעה לארץ באופן קבוע . מההונגריות נשארה אייסה שגם סשן איתה הוא כיפי אבל עם ראדה זה אנרגיות אחרות כמו להילחם עם דוב. נראה איך יהיו הלונדוניות, וכמובן יש את אמזון אנני המדהימה אבל הביקור שלה יהיה כנראה חד פעמי.בחזרה לראדה, הייתי אצלה בשבת בפעם הרביעית וכמיטב המסורת היא פירקה אותי לגורמים ראשוניים.
Like
gangofm
Apr 09, 2018
הייתי אצלה. חמודה מאוד נראית טוב וגם חטובה מאוד וחזקה מאוד
מקבלת בדירה גדולה בבת ים (שיפור ענק לעומת הפעם הראשונה שהייתה פה וקיבלה באיזה חדרון בדרום תל אביב).
חביבה מאוד מאוד שירותית ועונה על כל גחמה שתרצה
בסוף אני הבאתי ביד כשהיא מחזיקה אותי בצורה סקסית
מומלצת ביותר
Like
wrestler99
Apr 08, 2018
היא בארץ 8 ימים אבל התחילה לעשות סשנים רק בשבת.
נכתבו על ראדה הרבה פוסטים בשני הביקורים הקודמים שלה.
הייתי אצלה היום, היא עדיין נראית מצוין, גוף חטוב וספורטיבי, מתאבקת מצוינת, חזקה, אגרסיבית ובכושר אירובי מצוין.
Like
jimi555
Apr 08, 2018
מעניין ראדה בארץ כבר שמונה ימים ואין אף דיווח....
Like
gangofm
Apr 08, 2018
שאלה לחברים: כמה היא לוקחת (פעם שעברה היה 200 אירו) והאם ניתן לשלם בשקלים (לפי שער של 4 ש"ח לאירו :)?
Like
luv4mix
Apr 04, 2018
מבטיח לכתוב חוות דעת מהסשן ביום שאחרי :)
Like
kooka2007
Apr 03, 2018
אם אתה מחפש הרפיות ואקסטרות למה אתה לא שולח לה הודעות בפרטי ?
זה עניין אישי , ויכול להיות שאתה תגרום לה לבעיות כניסה לארץ להבא , כנראה שאתה לא מודע מה קורה לבנות שמגיעות לכאן להאבקות נטו הן עוברות תחקירים במשטרת הגבולות , אל תהרוס את מה שבנו פה סוף סוף מגיעות בנות חזקות להאבקות תחרותית ואתה מדבר על אקסטרות והרפיות ,תחפש ב פורום
Like
jimi555
Apr 03, 2018
אדון קוקה2007, אם אתה חושב שראדה עושה רק האבקות תחרותית אתה טועה, תכנס לאתר שלה ותראה ....וחוץ מזה אתה כבר פעם שניה מעיר למישהו ששואל על הרפיה, אם אתה מעוניין רק בהאבקות סבבה לך יש הרבה אחרים שרוצים בנוסף אקסטרות
ואולי אתה לא בפורום הנכון......
Like
kooka2007
Apr 03, 2018
ראדה לא עושה הרפייה ולא אקסטרות , האבקות תחרותית בלבד , הגעת לפורום הלא נכון
Like
wrestler99
Apr 02, 2018
לא רואים בתמונות אבל מי שהיה אצלה יודע שהגוף שלה שרירי מאוד עם אחוזי שומן נמוכים.
אפילו התחת שלה קשה כמו אבן.
בכל מקרה מדובר במתאבקת הכי חזקה ואגרסיבית שביקרה בישראל בשנים האחרונות.
Like
jimi555
Apr 02, 2018
תודה טוב לדעת
עושה הרפיה או אקסטרות?
Like
royhermano9
Apr 02, 2018
ג’ימי שלא תטעה, רוב העליה במאסה שלה מהתקופה האחרונה זה שרירים ולא שומן.
Like
jimi555
Apr 02, 2018
עדיין אף אחד לא היה אצלה? או שכולם אוהבים רק לקרוא....
אין על ראדה גולד. היא האופציה הכי טובה היום שמגיעה לארץ באופן קבוע . מההונגריות נשארה אייסה שגם סשן איתה הוא כיפי אבל עם ראדה זה אנרגיות אחרות כמו להילחם עם דוב. נראה איך יהיו הלונדוניות, וכמובן יש את אמזון אנני המדהימה אבל הביקור שלה יהיה כנראה חד פעמי.בחזרה לראדה, הייתי אצלה בשבת בפעם הרביעית וכמיטב המסורת היא פירקה אותי לגורמים ראשוניים.
הייתי אצלה. חמודה מאוד נראית טוב וגם חטובה מאוד וחזקה מאוד
מקבלת בדירה גדולה בבת ים (שיפור ענק לעומת הפעם הראשונה שהייתה פה וקיבלה באיזה חדרון בדרום תל אביב).
חביבה מאוד מאוד שירותית ועונה על כל גחמה שתרצה
בסוף אני הבאתי ביד כשהיא מחזיקה אותי בצורה סקסית
מומלצת ביותר
היא בארץ 8 ימים אבל התחילה לעשות סשנים רק בשבת.
נכתבו על ראדה הרבה פוסטים בשני הביקורים הקודמים שלה.
הייתי אצלה היום, היא עדיין נראית מצוין, גוף חטוב וספורטיבי, מתאבקת מצוינת, חזקה, אגרסיבית ובכושר אירובי מצוין.
מעניין ראדה בארץ כבר שמונה ימים ואין אף דיווח....
שאלה לחברים: כמה היא לוקחת (פעם שעברה היה 200 אירו) והאם ניתן לשלם בשקלים (לפי שער של 4 ש"ח לאירו :)?
מבטיח לכתוב חוות דעת מהסשן ביום שאחרי :)
אם אתה מחפש הרפיות ואקסטרות למה אתה לא שולח לה הודעות בפרטי ?
זה עניין אישי , ויכול להיות שאתה תגרום לה לבעיות כניסה לארץ להבא , כנראה שאתה לא מודע מה קורה לבנות שמגיעות לכאן להאבקות נטו הן עוברות תחקירים במשטרת הגבולות , אל תהרוס את מה שבנו פה סוף סוף מגיעות בנות חזקות להאבקות תחרותית ואתה מדבר על אקסטרות והרפיות ,תחפש ב פורום
אדון קוקה2007, אם אתה חושב שראדה עושה רק האבקות תחרותית אתה טועה, תכנס לאתר שלה ותראה ....וחוץ מזה אתה כבר פעם שניה מעיר למישהו ששואל על הרפיה, אם אתה מעוניין רק בהאבקות סבבה לך יש הרבה אחרים שרוצים בנוסף אקסטרות
ואולי אתה לא בפורום הנכון......
ראדה לא עושה הרפייה ולא אקסטרות , האבקות תחרותית בלבד , הגעת לפורום הלא נכון
לא רואים בתמונות אבל מי שהיה אצלה יודע שהגוף שלה שרירי מאוד עם אחוזי שומן נמוכים.
אפילו התחת שלה קשה כמו אבן.
בכל מקרה מדובר במתאבקת הכי חזקה ואגרסיבית שביקרה בישראל בשנים האחרונות.
תודה טוב לדעת
עושה הרפיה או אקסטרות?
ג’ימי שלא תטעה, רוב העליה במאסה שלה מהתקופה האחרונה זה שרירים ולא שומן.
עדיין אף אחד לא היה אצלה? או שכולם אוהבים רק לקרוא....