בשלב מסויים במפגש ביקשתי להוריד את התחתון,אמרה שאין בעיה.
בסוף המפגש לקחה שמן והתחילה לאונן לי
רוב המתאבקות עושות הרפייה
Like
luv4mix
Apr 03, 2017
היית צריך לבקש ממנה לבצע בך הרפייה? לסכם מראש? תוך כדי? או שזה משהו שהיא מספקת?
Like
מתאבק
Apr 03, 2017
נפגשתי איתה במלונית ברחוב דיזינגוף
לקחתי רק חצי שעה ב 150 יורו
היא אישה חזקה מאד מאד
לא היו תנאים כל כך להתאבק, חדר לא גדול
הרימה אותי בכל מיני צורות,הערצת שרירים,הורדות ידיים
מאד פתוחה מבחינה מינית,עשתה לי הרפייה.
אבל שורה תחתונה לא נהנתי,היא מאד נמוכה,אחרי המפגש הבנתי שאני חייב מישהי גבוהה לפעמים הבאות,או לפחות מישהי 1.70 ס"מ.
אמרה שתחזור לקראת סוף השנה,אמרה שקשה לה עם החום של הקיץ בישראל
Like
royhermano9
Mar 15, 2017
300 יורו לשעה
המייל שלה מופיע בלינק הבא אבל לדעתי היום זה היום האחרון שלה בארץ
http://www.wb270.com/eur/AnnaIT.htm
Like
nshabi102
Mar 15, 2017
כמה היא לוקחת לשסן? איך אפשר לתקשר איתה?
Like
royhermano9
Mar 14, 2017
נפגשתי איתה היום בפעם השנייה. יש לה מסת שריר עצומה אך היא עדיין נראית נשית, הקול שלה נשי ולא כמו של באדי בילדריות שלוקחות סטרואידים. מבחינת כח היא החזקה ביותר שנפגשתי בה. בהורדות ידיים היא קרעה אותי בקלות כמו שאף מתאבקת לא הצליחה. אין לה טכניקה כמו של ויקטוריה והיא משתמשת הרבה בחניקות , סיבובי ידיים . הרגליים שלה עצומות ובמספריים יש לה כח מטורף. היא יודעת להיות חושנית אבל זה לא כוס התה שלי, הסשן היה של שליטה עם מכות , אמרתי לה בלי גבולות וזה מה שחטפתי, מה שנקרא
Be careful what you wish for.
לדעתי מישהו מאומן מאוד יכול לגבור עליה אבל לגבר ממוצע בלי הכשרה באומנות לחימה כלשהי אין סיכוי מולה.
לפני הסשן שוב עברתי בכל הפורומים וכל חוות הדעת עליה, אין שום רמז שמדובר בגבר ולדעתי היא אשה מלידה. הייתי מגדיר סשן שליטה איתה כסשן למשוגעים לדבר שכן היא באמת שולטת ללא רחמים.
Like
luv4mix
Mar 14, 2017
חחח, קורלאונה, נוסטלגי.
אישית, אנה לא עושה לי את זה, אבל הייתי מאוד רוצה להיות אצלה. שמעתי שהסשן איתה מאוד חושני. חוץ מזה, בשום מקום לא קראתי על האפשרות שהיא גבר לשעבר. אשמח בכל אופן לשמוע חוות דעת ממי שהיה אצלה.
Like
xenia
Mar 14, 2017
לא הטעם שלי אבל לא צריך סתם ללכלך עליה שהיא מנותחת
כל אחת שלוקחת סטרואידים בכמויות נראית קצת גברית אז ישר קופצים חוכמולוגים שאומרים עליה שהיא גבר
מספיק היה לנו את קורלאונה שאמר על כל בחורה שהיא גבר לשעבר
Like
royhermano9
Mar 13, 2017
אשמח אם תשלח לינק היכן ראית זאת. יש שרשורים ארוכים והרבה חוות דעת עליה בשני האתרים העיקריים- saradas ו malevsfemale
ואני לא ראיתי שנטען שם שהיא מנותחת אפילו לא ברמז. אז אשמח אם תוכל להראות לנו איפה זה נאמר.
Like
iancav73
Mar 13, 2017
ביטלתי את השסן איתה. יש מספר פורומים שטוענים שהיא מנותחת - גבר לשעבר. למען האמת הפנים שלה די מזכירות מראה של גבר שמביטים מקרוב. בקיצור די נרתע ממנה
לא סכמתי איתה מראש,ולא ביקשתי
בשלב מסויים במפגש ביקשתי להוריד את התחתון,אמרה שאין בעיה.
בסוף המפגש לקחה שמן והתחילה לאונן לי
רוב המתאבקות עושות הרפייה
היית צריך לבקש ממנה לבצע בך הרפייה? לסכם מראש? תוך כדי? או שזה משהו שהיא מספקת?
נפגשתי איתה במלונית ברחוב דיזינגוף
לקחתי רק חצי שעה ב 150 יורו
היא אישה חזקה מאד מאד
לא היו תנאים כל כך להתאבק, חדר לא גדול
הרימה אותי בכל מיני צורות,הערצת שרירים,הורדות ידיים
מאד פתוחה מבחינה מינית,עשתה לי הרפייה.
אבל שורה תחתונה לא נהנתי,היא מאד נמוכה,אחרי המפגש הבנתי שאני חייב מישהי גבוהה לפעמים הבאות,או לפחות מישהי 1.70 ס"מ.
אמרה שתחזור לקראת סוף השנה,אמרה שקשה לה עם החום של הקיץ בישראל
300 יורו לשעה
המייל שלה מופיע בלינק הבא אבל לדעתי היום זה היום האחרון שלה בארץ
http://www.wb270.com/eur/AnnaIT.htm
כמה היא לוקחת לשסן? איך אפשר לתקשר איתה?
נפגשתי איתה היום בפעם השנייה. יש לה מסת שריר עצומה אך היא עדיין נראית נשית, הקול שלה נשי ולא כמו של באדי בילדריות שלוקחות סטרואידים. מבחינת כח היא החזקה ביותר שנפגשתי בה. בהורדות ידיים היא קרעה אותי בקלות כמו שאף מתאבקת לא הצליחה. אין לה טכניקה כמו של ויקטוריה והיא משתמשת הרבה בחניקות , סיבובי ידיים . הרגליים שלה עצומות ובמספריים יש לה כח מטורף. היא יודעת להיות חושנית אבל זה לא כוס התה שלי, הסשן היה של שליטה עם מכות , אמרתי לה בלי גבולות וזה מה שחטפתי, מה שנקרא
Be careful what you wish for.
לדעתי מישהו מאומן מאוד יכול לגבור עליה אבל לגבר ממוצע בלי הכשרה באומנות לחימה כלשהי אין סיכוי מולה.
לפני הסשן שוב עברתי בכל הפורומים וכל חוות הדעת עליה, אין שום רמז שמדובר בגבר ולדעתי היא אשה מלידה. הייתי מגדיר סשן שליטה איתה כסשן למשוגעים לדבר שכן היא באמת שולטת ללא רחמים.
חחח, קורלאונה, נוסטלגי.
אישית, אנה לא עושה לי את זה, אבל הייתי מאוד רוצה להיות אצלה. שמעתי שהסשן איתה מאוד חושני. חוץ מזה, בשום מקום לא קראתי על האפשרות שהיא גבר לשעבר. אשמח בכל אופן לשמוע חוות דעת ממי שהיה אצלה.
לא הטעם שלי אבל לא צריך סתם ללכלך עליה שהיא מנותחת
כל אחת שלוקחת סטרואידים בכמויות נראית קצת גברית אז ישר קופצים חוכמולוגים שאומרים עליה שהיא גבר
מספיק היה לנו את קורלאונה שאמר על כל בחורה שהיא גבר לשעבר
אשמח אם תשלח לינק היכן ראית זאת. יש שרשורים ארוכים והרבה חוות דעת עליה בשני האתרים העיקריים- saradas ו malevsfemale
ואני לא ראיתי שנטען שם שהיא מנותחת אפילו לא ברמז. אז אשמח אם תוכל להראות לנו איפה זה נאמר.
ביטלתי את השסן איתה. יש מספר פורומים שטוענים שהיא מנותחת - גבר לשעבר. למען האמת הפנים שלה די מזכירות מראה של גבר שמביטים מקרוב. בקיצור די נרתע ממנה