היא בארץ כרגע, נכנסה עם משלחת של אנשי רפואה.
תיאמתי איתה מהיום להיום סשן אירוטי.
פעם ראשונה שאני פוגש אותה. היא פתחה את הדלת בחיוך וביקיני זעיר שחשף גוף פשוט מדהים.
היא שרירית, מאסיבית וחזקה בצורה בלתי נתפסת.
לא עשינו היאבקות ואולי טוב שכך. נכון שאני לא בחור חזק אבל גם לא קטן במיוחד, ובכל זאת הרגשתי חסר אונים לחלוטין בכל פעם שהיא הפעילה טיפה כוח (והיה ברור לחלוטין שהיא לא ממש מתאמצת).
דמיינו שאתם מקמטים חתיכת נייר, אז ככה הרגשתי. אני נייר והיא פשוט מקמטת אותי. ניסיתי מדי פעם להתנגד אבל זה היה מגוחך, היא פשוט תפסה לי את שתי הידיים והורידה אותי לרצפה כאילו אני חפץ דומם ולא אדם במשקל 80 ק"ג שמנסה להתנגד.
זה לא הסשן הראשון שלי בתחום ותמיד הבחורות היו חזקות ממני. כשפגשתי את ראדה גולד הייתי המום מהקלות שבה היא הכניעה אותי שוב ושוב, אבל עדיין העוצמה של אנה הייתה פשוט כמה רמות מעל.
כאמור, עשינו היכרות מנומסת קצרה ובהתאם להוראות שלה התפשטתי ונשארתי עם תחתונים.
התחלנו ב-muscle worship בעמידה והמשכנו למפגן כוח מדהים שלא הותיר מקום לספק מהם יחסי הכוחות בינינו. אחרי כמה דקות היא הרימה אותי מעל הראש והניחה אותי במיטה, ושם העברנו את רוב הסשן בשליטה אירוטית. חוויה מטורפת מבלי להיכנס יותר מדי לפרטים.
היא מבקשת 300€. לא מעט אבל שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.
מסכים עם כל מילה. לא לחשוב פעמיים.....אחת הטובות בתחום...הזדמנות חד פעמית! לדעתי אחת החזקות ביותר בתחום. מסוגלת לבצע הרמות של אנשים מעל 100 ק"ג....בהורדת ידיים איו סיכוי! מתאבקת עם יכולות טובות וניסיון. שווה כל אירו)) עוזבת מחר....מי שיכול לתפוס אותה....יזכור את השסן לשנים.
לגבי המחיר....זה המחיר המקובל כיום בעולם ברמה כזו של שירות.