היי
נחשפתי לעולם הזה ואני מחפש לעשות מפגש פעם ראשונה. כמובן שיש את כל החששות שמסביב.
איך הייתם מציעים להתנהל? טיפים להתחלה? דגשים?
אדגיש שאני לא מחפש תחרותי או חצי תחרותי אלא יותר בתחום השליטה, הפנטזיה וכו!
אם יש אפילו המלצות למישהי לפעם הראשונה, אשמח.
תודה!
סברינה רזה? שמנה? משהו? תנו קצת מידע בבקשה
איך סברינה נראית ואיפה היא? יש תמונות?
סברינה
053-9280370 היא תשאל אותך
בפורום הבינלאומי העיקרי (https://www.malevsfemale.org/) יש קטע של לראייין מתאבקות וזאת שאלה שעולה הרבה. הטיפים העיקריים שעלו שם (והרגישו לי הכי נכונים גם בסשנים שלי):
תגיע נקי ומסודר. עלה המון פעמים. בגדים נקיים, דורדורנט, מקלחת לפני הסשן
תהיה תכליתי בשיח של לפני הסשן - הן מדברות המון על כמה הן שונאות טיים וויסטרס. בלי פינג פונג של גזיליון מיילים. תרכז כבר במייל הראשון פרטים עלייך (משקל, גובה, חלקן מעדיפות גם תמונה לרפרנס - לבוש כמובן), מה אתה מחפש בסשן ותאריכים ושעות שאתה יכול.
תכבד גבולות. אם מתאבקת כתבה בעמוד שלה שהיא לא עושה איקס, אז לא. בלי ללחוץ, בלי לשכנע. אם שאלת וקיבלת לא - זה לא. אם תוך כדי הסשן ניסית לעשות משהו והיא ביקשה שלא - אז לא. אם יש משהו שאתה תוהה האם אפשר או לא - תשאל. אותו דבר לגבי המחיר. כמה מתאבקות שהיינו אצלן סיפרו על הקטע הישראלי הדבילי הזה של להתחיל להתווכח אחרי שכבר סגרתם. זה סשן, לא בסטה בשוק
תגיע בזמן. אם אתה רואה שאתה מאחר - תודיע, וקח בחשבון שמי שיספוג את העלות יהיה אתה (כלומר, הסשן יתקצר).
וכטיפ אלייך הייתי ממליץ לעשות בירור עצמי מה *בדיוק* אתה רוצה. אנחנו לא מכירים ולא יודע את מצבך הכלכלי, אבל עקרונית סשן זה אירוע יקר מאוד ולא מאוד ארוך, וכדי שתרגיש שהוא היה לך משמעותי שווה שתבין עם עצמך מה בא לך שיקרה. בהמשך לזה - תקשורת עם המתאבקת עוזרת המון. גם כי הן בד"כ מקצועיות נורא ויודעות להתאים את הסשן, והן גם יכולים לעזור לך.
כיצד אני יוצר קשר עם סברינה? יש לה איזשהו אתר?
מה היא מציעה ומה מאפשרת?
גם חושב שסברינה הכי טובה לפעם ראשונה
ממליץ על סברינה במיוחד לפעם ראשונה. מאד שירותית ואמפתית.