אחרי מספר המלצות כאן של חברי הפורום החלטתי לנצל את חופש יום הבוחר ולהפגש עם לילית. אני חייב להודות שהגעתי עם רמת ציפיות די גבוהה אחרי כל מה שקראתי כאן.
ומה אגיד לכם? לילית התעלתה מעבר לכל הציפיות שלי...הרבה הרבה מעבר
נתחיל מההתנהלות מולה - דיברנו טיפה בווטסאפ כדי לקבוע להפגש. היא לא היססה לעשות טיזינג קל עם אימוג'ים חמודים של האבקות מה שגרם לי לבוא כבר בגישה חיובית ונינוחה. כל התקשורת היתה קלילה ונעימה- גם כשביקשתי ממנה לא לסמס לי כי אשתי לידי היא כיבדה את זה לחלוטין.
ואז הגיע רגע המפגש- מדובר בבחורה יפהפייה, דבר שלא עובר כל כך דרך התמונות שהיא מפרסמת, היא יפה גבוה ומרשימה...
שוחחנו קלות כמה דק ועלינו לדירה שלה. היא שאלה אותה באיזה סגנון אני ארצה את הסשן ועניתי שאני רוצה תחרותי עם הרמות והיא חייכה ואמרה שאיו בעיה.
התחלנו- לסיפתח עשינו הורדת ידיים, אני מחשיב את עצמי בחור חזק 1.85 90 ק"ג מתאמן בקרוספיט בקביעות, ביד ימין היא פשוט פירקה אותי ! איזה עוצמות יש לבחורה הזו. הרגשתי מופשל ומודהם.
עברנו ליד שמאל שהיא הצהירה שזאת היד החלשה שלה- לדעתי החזקתי מעמד דקה עד שהיא ניצחה אותי.
עברנו להרמות- עליתי על גבה לשק קמח ולא נראה שום מאמץ מיוחד מצד לילית, היא אפילו עשתה מיני סקוואטים כדי להראות כמה קל מבחינתה....
בשלב הזה היא חייכה אליי והזמינה אותי לקרב...
ביקשתי סשן תחרותי - אבל תחרות לא באמת היתה שם. היא פשוט חזקה ממני !
היה שלב שהייתי מעליה עם כל הגוף שלי ושאלתי אותה אם היא קרובה להיכנע- היא בתגובה חייכה ופשוט העיפה אותי מעליה עם הרגליים ואז התיישבה עליי ככה שהחזה שלה מחץ את פניי.
בקרבות הראשונים הייתי מהוסס יותר, אבל לאחר כמה קרבות הרגשתי שאני משקיע את כל האנרגיות שלי וזה פשוט היה חסר סיכוי. היא הניפה אותי באוויר, ריתקה אותי לריצפה, סגרה עליי בתנוחת מספריים - כל כך מגוונת וכל כך מדהימה. לקראת הסוף היא אמרה לי "יש כמה תרגילים שאני חייב לעשות לך...אין מצב שאתה יוצא מכאן בלי שתרגיש את הכוח שלי"
היא פשוט שיחקה איתי ריתקה אותי לרצפה וסגרה עם רגליה תנועת מספריים על הראש שלי...זה היה מדהים.
מבחינת אוווירה היה טיזינג (ברמה מכובדת) היה פשוט כיף. היא גם ציינה בפניי שהיה לה מאוד כיף וזה הוסיף לאווירה מבחינתי
גם שהיא היתה חזקה ממני בהרבה בכל פרמטר היא דאגה להגיד לי שאני בכושר טוב ושיש לי פוטנציאל להוות יריב ראוי - ידעה לתת כבוד ולא להשפיל....
בסיום הסשן היה לנו טיפה זמן ופיטפטנו על התחום בכללי. אמרתי לה כמה אני שמח שיש בנות כמוה שמתאבקות ועושות שיתופי פעולה. היא בחורה מאוד אינטלגינטית שכיף לדבר איתה. האופי שלה כובש
בקיצור חברים, אני קצת בהיי וקצת מאוהב. היא פשוט עונה במדוייק לטעמי על הפנטזיה הזאת של להתאבק עם בחורה יפה ולהרגיש כמה היא חזקה ממך וכמה אין לך סיכוי.
אני בוודאות אחזור!
תיאור מעולה עברתי חוויה דומה לפני כשבועיים וחותם על כל מילה.
לילית מקסימה, נהדרת, חזקה מאד ויפהפיה.
הטובה ביותר שפגשתי אי פעם בארץ ובחו"ל. הלוואי שייצא לי לחזור בקרוב.