היום הייתי בסשן השני שלי עם לילית, כאשר הסשן הראשון היה לפני חצי שנה בערך. לילית השתפרה בכל פרמטר אפשרי , קודם כל היא חטובה ושרירית יותר ממה שהיתה וגם הכח והטכניקה שלה עברו שדרוג רציני. לדוגמא אם בסשן הראשון לקח לה שעה להכניע אותי עם מספריים על הראש , הפעם לא הצלחתי להחזיק יותר מכמה שניות והיא הכניעה אותי מכל זוית אפשרית (מספריים מקדימה, מהצד , מאחור). היא משתמשת הרבה בטכניקות של גיו ג’יטסו ברזילאי ומי שלא יודע איך להתגונן יהיה בבעיה. ואני לא יודע- אז הייתי בבעיה. לילית גם אחת מהבודדות שהצליחה להכניע אותי במספריים על הגוף ואני 125 קילו. לילית יפהפיה, חזקה והסשן באווירה חברית וכיפית. אז נכון שמגיעות לכאן באמת המיטב של המיטב מחו״ל אבל לילית היום בהחלט נותנת חויית סשן לא פחותה ואפילו יותר טובה מחלק מהבנות שמגיעות לפה. מומלץ מאוד.
top of page
bottom of page
הייתי אצל לילית לפניכ 3 שבועות בערך (כתבתי תיאור פה...) החוויה שלי הייתה שונה בתכלית
לילית הכניעה אותי ודאי אבל בהחלט שמתי לב לזהירות שלה
שהתחלנו בעמידה - ואני הייתי די נרגש- אמרה לי תיזהר עלי תיזהר עליך תיזהר על הקירות
שהחזקתי לה את היד חזק ותוך כדי היאבקות היא הייתה מתחת לגוף שלה עצרה ואמרה לי להירגע טיפה כי הכי חשוב לא להיפגע
שהיינו בדרך לצאת מהמזרון דאגה שנחזור פנימה
היא אמרה לי בהתחלה שאדע שייתכן שאצא עם שרירים טיפה תפוסים - כי אפעיל שרירים שבדרך כלל לא אפעיל
כשהרימה אותי עליה אחרי כ15 שניות זרקה אוקי למזרן אבל לא כמו שק תפוחי אדמה אלא בזהירות - מצד אחד שארגיש קצת את ההשפלה ומצד שני דאגה יפה יפה לנפילה טובה
שעיקמה לי את היד אמרה לי יש לך אגו אבל צריך לדעת להיכנע בזמן - אל תמתין הרבה ( לא כדי להשפיל - אלא כדי לשמור על הבטיחות)
בזמן הסשן הזכירה לי שיש דרגות של הפעלת כוח אז שאגיב שתדע - אבל הרגשתי שבזמן שאני מתאמץ לשמור על סיבולת להכניע ולא להיכנע היא שומרת על הגבולות להישאר במזרן להישאר בטוחים תוך הפעלת כוח מדוייקת
בקרב האחרון היא תפסה אותי בין הירכיים וזאת דוגמא טובה
מצד אחד הרגשתי חוסר אונים הרגשתי לכוד והרגשתי את הכוח
מצד שני היא דאגה להפעלת כוח מדוייקת שלא אפגע
הרגשתי תחושה עילאית שהיא יכולה לו תרצה להכאיב
אבל מה שקרה זה שניה של כאב כניעה ושחרור
לא פשוט לדעת מה בדיוק הכוח שצריך להפעיל להביא להכנעה אבל דבר ראשון בלי להכאיב מדי או חס ושלום להפעיל נזק
אני יצאתי עם תחושה טובה
1- בחורה יפה ושרירית כל ההתנהלות רגועה ונעימה
2- יודעת להיאבק להכניע לא משאירה שום סיכוי לגבר ממצוע
3- החשוב ביותר - בטיחות - לאורך כל הסשן - אמרה משפטים הקשורים לזהירות, דאגה שלא יקרה שום דבר, ובייחוד שמה לב - תוך כדי היאבקות שזה לא פשוט - להפעלה מדוייקת של כוח
מאוד מאוד מקצועית
היי
הגעת במוד מאוד אגרסיבי ונרגש.
לא הצלחת לעכל שאני באמת מכניעה אותך בכל מצב ומאוד השתוללת.
אפשר להבין את מפלס ההתרגשות אך אצלי מעולם לא היו פציעות וכנראה עשית תנועה בזמן שהחזקתי אותך שגרמה לך להיפצע.
אם תהיה אצלי פעם הבאה תלמד להגיע בכיף כי המטרה היא להנות ובטח שלא להיפצע.
אני מאוד שומרת על כל הסשן בלי ששמים לב.
חוץ מלנסות להכניע אני גם דואגת ומזיזה על על מנת למנוע פציעות.
לילית
קצת הגיגים שלי בקשר להאבקות עם נשים.
בתור אדם שמתאמן כבר כמה שנים הג'יו ג'יטסו ברזילאי, לומדים עם הזמן לעבוד רגוע בעיקר עם טכניקה. למשל עם איזבלה מנדס שנינו עבדנו ב 50% מהכוח בלי שזה יגרע כהוא זה מהיכולת. זה עניין פשוט של שמירת כוח וניצול נכון של אנרגיה כמו גם שמירה על עצמנו ועל הפרטנר/ית מפני פציעה.
כשאתם מתאבקים ובעיקר נגד נשים המנעו מתנועות חדות ובלתי מבוקרות. אם תפסתם באחיזה ואתם רוצים להכניע, עשו זאת בהדרגה כדי לאפשר לצד השני להכנע בלי שייגרם לו נזק.ניסיתם משהו ולא הצליח? אל תנסו שוב בצורה ברוטלית. חפשו תרגיל אחר או דרך אחרת לצאת מאחיזה. ותרו על האגו שלכם כשאתם מתאבקים עם אישה. תנו לה לנצח, שניכם תרוויחו מזה. תזכרו שבסופו של דבר אתם באים להתגלגל על המזרון בכיף, וגם אם המתאבקת מולכם יכולה לפרק לכם את הצורה ולמעוך אתכם לא צריך להתנפל עליה כאילו היא מחבלת של החמאס. מהצד השני, אם יש לכם פציעה או מקום רגיש, תגידו לבחורה שמתאבקת איתכם להיזהר ככל האפשר. אל תתביישו לבקש לפני הסשן או בסשן עצמו דברים שעושים לכם את זה. קחו בחשבון שמתאבקת שמגיעה לכאן עושה לפעמים 5-6 סשנים ביום ועם כל זה שהן בכושר מטורף זה לא קל. והכי חשוב תפרגנו להן ותעריכו את העובדה שמגיעות לכאן מתאבקות מעולות שמכניעות גבר ממוצע בקלות.
וינסנט אל תוותר על זה, אם יש בך את התשוקה לזה כמו אצלי אל תיתן לצלע סדוקה אחת לעצור אותך, הצלע תחלים ואני מקווה שתחזור לעניינים. חבל לפספס את לילית והבנות המדהימות שמגיעות לכאן.
דיי.. חבל לשמוע גבר.. לא נעים בכלל.. בן כמה אתה? יש מצב שזה קרה כי לא נכנעת? לילית שוקלת 80 עד 1.7?
הייתי בסשן ראשון עם לילית
לילית אכן חזקה מאוד. רגליים חזקות וגם ידיים.
היא משרה אווירה מאוד נעימה לאורך כל הסשן.
אני לא מחשיב את עצמי גבר חזק ולא גבוה, 75 ק"ג המתפרסים רק על 174 ס"מ
אני לא מחפש האבקות תחרותית , אני לא בא לסשן מתוך כוונה להוכיח שאני חזק יותר
ביקשתי בשיחה שלפני הסשן שאני מעדיף יותר להרגיש את הכוח של לילית, משהו קליל ללא כאב, להרגיש נשלט וקצת חסר אונים
באתי מתוך כוונה להנות
הסשן היה בסדר אבל הרגשתי שהיה חסר משהו. היה לה הרבה יותר קל פשוט להתחרות איתי על המזרן . קרב של כוח טכניקה. אולי זה חוסר ניסיון. חסרה לי ההרגשה של ההכנעה , סוג של טיזינג מקניט. ולא רק האבקות
הכל התנהל על הצד הטוב ביותר. היא הכניעה אותי בצורות שונות ומשונות. עם הרגליים החזקות שלה. והזרועות מפלדה.
עד שפתאום שמעתי קול פיצוח "קנאק"
"שמעת את זה "? לילית שאלה אותי ? ברור ששמעתי את זה, הרי הצליל בקע מתוכי . זה היה כל כך חזק שגם היא שמעה את הצליל, כמו מיתר שנקרע
קצת כאב לי, אבל האדרנלין וההתרגשות גברו. וגם זה היה לקראת סוף הסשן.
נפרדנו בחיבוק חם
בימים לאחר הסשן הרגשתי כאב עז בחזה. הייתי בטוח שמדובר בשרירים תפוסים
אבל הצילום הראה אחרת-סדק בצלעות
.עבר יותר משבוע מהסשן . והכאבים מאוד גדולים. אין טיפול לסדק בצלע. רק החלמה איטית
האם הסשן שווה את הכאב שאני סובל בו עכשיו ? לא בטוח בכלל
כל שיעול או חלילה התעטשות אלה כאבי תופת הייתי עם בסשנים עם מתתאבקות מובילות בעולם, בנסיעות לאירופה ולארה"ב. וגם בביקורים שלהן בארץ. אני בסשנים כאלה כבר שנים לא מעטות. מעולם לא נפצעתי.
לכן חשוב מאוד ללכת למתאבקת מקצועית, כזו שעושה הרבה מאוד סשנים. מתאבקת מקצועית עם ניסיון יכולה להתאים את העוצמה שלה למי שמולה. יש להן הבנה יותר טובה בפיזיולוגיה ובמבנה העצמות.
אני יודע שלילית לא הפעילה בכלל כוח , היא ניסתה להיזהר לא להכאיב לי .אבל יכול להיות שעבור מבנה הגוף שלי זה היה יותר מידי. לילית פשוט חזקה.
אני גם מעבר לגיל 40. יכול להיות שהעצמות פשוט חלשות.
חברים,שלא יובן לא נכון : אני ממליץ בחום להפגש עם לילית. .היא לוחמת
כל מה שאני כותב כאן זה משהו כללי. תשמרו על עצמכם.
תגדירו טוב מאוד מה רמת הכוח שאתם רוצים בסשן
לצערי עם סשנים אני הפסקתי, אני מפחד להפצע שוב. זה חסר לי כבר
גם אני הייתי בפעם הראשונה לפני חצי שנה, ובסשן אתמול לילית השתפרה מאוד. גם בהורדת ידיים ביד ימין ניצחה אותי לעומת נצחון שלי לפני חצי שנה. לגבי ענבר, הייתי אצלה בפעם האחרונה בנובמבר 2016 אז קשה להשוות ,אבל הפערים הצטמצמו, ובכח בפלג גוף תחתון יכול להיות אפילו שלילית יותר חזקה. אבל צריך לבקר את ענבר שוב כדי להשוות באמת וייתכן שאעשה זאת בקרוב.
הייתי אצל לילית לפני כחצי שנה והאמת קצת התאכזבתי , מעניין לבדוק אותה כיום , איך אתה מעריך אותה ביחס לענבר ??
קשה לקרוא לסשנים שלי תחרותיים כי המטרה שלי היא להפסיד ולהיות מוכנע על ידי אישה חזקה. אבל בהחלט התגוננתי.בהחלט יש בנות מחו״ל שלילית יכולה לנצח (למשל לאייסה או פרינסס ניקי תהיה בעיה רצינית להתמודד עם הגודל שלה) ולדעתי אם היא תמשיך להתאמן ולקחת את הנושא ברצינות היא תוכל להתקדם ולהגיע לרמה של כמה מהטובות. בטח יותר טובה מהרוסיות דמיקולו שהיו פה בזמן האחרון (חוץ מאמריטה ) .רואה אותה נותן פייט שווה לאורסי בי בקרוב.
עשיתם אהבקות תחרותית ? , איך היא ביחס לבנות מחול?