נפגשתי עם מיכל לפני מספר ימים לאחר תיאום פשוט בווטסאפ (למרות שבעבר ניסיתי ולא ענתה).
פתחה את הדלת עם קומבניזון שחור שלא משאיר יותר מדי מקום לדמיון. שמנה יותר ממה שציפיתי אבל בסה"כ סבבה מבחינתי. בפנים היא לא דומה בכלל לתמונות שמפרסמת או לתמונות בפרופיל הפייסבוק שלה (משתמשת בפילטרים).
כמה שניות אחרי שנכנסתי, כשאנחנו עוד ליד הדלת, תפסה לי את הראש והצמידה אותו לחזה שלה, אח"כ הסתובבה והרימה אותי על הגב שלה, ואז שוב התמידה את הראש שלי לחזה שלה וגררה אותי למיטה.
בשלב הזה כבר קיבלתי תמונה די טובה על יחסי הכוחות.
זרקה אותי על המיטה, עלתה עליי לקצת סמות'רינג ואז אמרה לי להתפשט. עשתה איתי כמה משחקי כוח עם הידיים וניצחה אותי בקלילות. אח"כ ישבה לי על הפנים והכריחה אותי ללקק לה את התחת במשך כמה דקות. בהמשך הלבישה לי קונדום ורכבה עליי כמה דקות עד שהשפריצה, ואז חזרה לשבת לי על הפנים. בזמן שליקקתי לה את התחת היא אוננה לי עד שהתפוצצתי.
לאורך כל הסשן היא פיארה את עצמה ואת הכוח שלה וצחקה עליי ועל כמה שאני חלש וחסר אונים.
סיפרה שהיא כבר לא עושה היאבקות תחרותית כדי לא לסכן את עצמה. מבחינתי זה סבבה כי יש מצב שהיא הייתה הורגת אותי אם זה תחרותי.
היא הרבה יותר חזקה ממני ולא הייתה צריכה להתאמץ כדי לעשות בי מה שהיא רוצה (אם כי כשהייתי עם ראדה גולד הרגשתי פערי כוחות הרבה יותר גדולים. ראדה פשוט גרמה לי להרגיש עלה נידף, אולי גם בגלל הגישה הדומיננטית).
מניח שאחזור אליה מתישהו בעתיד, בטח אם היובש יימשך.
אני לא כל כך בטוח שזה העמוד שלה.