חברים חזרתי מנסיעת עבודה קצרה בניו יורק והספקתי לקיים שני סשנים עם ויוי ליין ואמזון אנני
VeVe Lane , Amazon Annie
כל אחת בנפרד
איזו חוויה!!
ויוי ליין היא אגדה בעולם שלנו, ובמציאות האגדה לא אכזבה. יש לה גוף קטן שרירי ומטריף והיא חזקה ביחס לאישה בגודל שלה. קצת פחות חזקה מראדה גולד. אבל מבחינת טכניקה , מהירות ומגוון אחיזות והכנעות - פשוט מדהימה, היא מתאמנת בהיאבקות כמעט כל יום , יש לה כושר גופני מטורף והיא פירקה אותי בלי שום בעיה. מאוד יהיה מסקרן לראות קרב שלה מול ראדה, ראדה יותר חזקה אבל ויוי יותר טכנית ומנוסה, שתיהן לא מוכנות להפסיד וכמעט לא נכנעות לכלום. לדעתי יהיה קרב קשה אבל ויוי תנצח בנקודות.
את ויקטוריה וטיה וההונגריות האחרות שהיו פה לדעתי ויוי מנצחת באופן משכנע.
אמזון אנני זה סיפור שונה לגמרי. קודם כל אני לא זוכר אישה מתאבקת במימדים האלה שהיתה פה-1.80 על קרוב ל 100 קילו. אי אפשר לקרוא לה שמנה, היא פשוט אישה גדולה ובגודל הזה יש כח פשוט בלתי נתפס. זו ללא ספק האישה החזקה ביותר שהייתי מולה,היא חזקה בהרבה מאנה מ סטרונג ומראדה. יש לי יתרון של 20 קילו עליה אבל היא פשוט שיחקה בי, הרימה אותי והכניעה אותי בלי מאמץ. בהורדות ידיים מעכה אותי, וכאשר הציעה לי להוסיף את היד השנייה זה כבר התחיל להיראות מגוחך, אני עם שתי הידיים לא מצליח להזיז יד אחת שלה ואז כשהיא מחליטה היא מורידה לי את שתיהן.
היא לא פאוור ליפטרית ולא באדי בילדרית, לא לוקחת סטרואידים פשוט אישה חזקה מאוד באופן טבעי.
מבחינת יכולות היאבקות וטכניקה היא לא ברמה של ויוי אבל טובה בהרבה מאנה מ סטרונג למשל.בהחלט מתאבקת לגיטימית שעושה גם היאבקות תחרותית (לא ציינתי זאת אבל כמובן שגם ויוי עושה
טוב לעניננו התחננתי לשתיהן שיבואו לישראל. עם ויוי לא נראה שזה יקרה בקרוב, יש לה 10-15 סשנים בממוצע בחודש בניו יורק אנשים באים במיוחד אליה ובצדק. אנני הביעה עניין , היא אוהבת לטייל ואמרה שאולי תנסה לבדוק את השטח ותשים תאריכים באתר. אז אם אתם רואים את השם אמזון אנני באתר ,מומלץ מאוד מאוד לקבוע איתה. היא תמעך את רוב הגברים עם הכח שלה.
וואי, נשמע כמו חלום. תודה על התיאור. ויוי ליין היא באמת אגדת האבקות ופנטזיה עבור הרבה מאיתנו. אני גם אבקר בארה"ב בעוד כמה חודשים ואני אנסה לתפוס אותה.