אני מאוד אוהב ללכת לסשנים של אהבקות, אני בחור דיי גדול 100 ק''ג של שרירים , חגורה שחורה בגודו, הקטע שאני תמיד נותן למתאבקות להכניע אותי דיי בקלות , בגלל שזאת הסיבה שאני בא , להיכנע לבחורה , העניין שתמיד אני מרגיש שהמתאבקות באמת חושבות שהן מנצחות אותי , האם כדאי קצת לשנות גישה ולהפעיל קצת יותר כח?
top of page
bottom of page
ההגדרות שלכם קצת שונות זו מזו אבל מקובלות עלי. ובמקרה שלי עם לילית כשהיא שאלה אותי אם אני רוצה תחרותי, התשובה שלי היתה שאני רוצה לנסות הכל אבל לא יודע אם אני מהווה תחרות. ההגדרות היו בקשה ש'תשמור עלי' ותשים לב להימנע מפגיעות. היא עשתה את זה נהדר. למשל בפעם הראשונה שהפילה אותי, (תוך שהיא מרככת לי את הנפילה) שאלה אם אני בסדר. ואני מצדי ניסיתי כל דבר. לא נמנעתי מלנסות ליזום ראשון, אבל היא טובה ממני, לא נמנעתי מלנסות בכל הכח שיש לי (בלי להשתולל) אבל היא חזקה ממני. גם כשפתחה לי הזדמנות (בכוונה או בלי כוונה) להתנפל ולעלות עליה, לא יכולתי לממש את היתרון כי מולי עמדה יריבה הרבה יותר טובה ממני. לכן כתבתי שאני 'בר מזל'. יכול להיות מוכנע עם כל הגודל והמשקל שלי, בלי 'לא להתאמץ', או אולי אפילו מדוייק יותר - בלי להתאמץ לא לנצח.
חצי תחרותי אצלי נגד מתאבקות חזקות זה לא ליזום בהתחלה ולתת להן לתפוס ולנסות להכניע אותי.
אי אפשר להשוות בין אהבקות חצי תחרותית תחרותית , בחצי תחרותית אתה פחות מפעיל כח , רק מתנגד קצת , ובסופו של דבר מפסיד..
אני 'בר מזל' לעומתכם.
אני אמנם 1.82 מטר ושוקל 93 קילו, אבל עד היום הן מנצחות אותי 'בצורה הוגנת'. כלומר אני יכול להתאמץ ולא עוזר לי.
זה קרה לי מול מתאבקות שונות בחו"ל ובארץ.
אני מתכוון לכתוב בקרוב על סשן מאד מוצלח עם לילית. קבענו 'חצי תחרותי' - במיוחד כדי להימנע מפציעות. אבל ככל שהסשן התקדם והבנו את גבולות הבטיחות ההדדיים, הרגשתי שהיא מאפשרת לי להשתמש בכל הכח שלי וממשיכה לשלוט בעניינים.
מסכים איתך 100 אחוז , הגישה שלך מצויינת , אני אנסה כמו שאמרתה פחות להפעיל כח ויותר טכניקה , לא שאני מזלזל הבחורות אבל צריך לקחת בחשבון שיש הפרש דיי ניכר במשקל ובכל הפיזי ...
מבין על מה אתה מדבר. גם אני בחור חזק במשקל 100 ק"ג שמתאמן בג'יו ג'יטסו ברזילאי. נגד נשים אני משתמש בעיקר בטכניקה ופחות בכוח למעט הגנה מניסיון הכנעה. הנשים שמתאבקות איתי יודעות שאני בחור חזק והן מספיק מקצועיות לזהות שאני לא משתמש בכל הכוח שלי. עכשיו לשאלתך, נגד מתאבקות מהטופ כמו שינה, אמזון ווריור, איזבלה מנדס, טיה וראדה גולד אתה יכול בהחלט להפעיל יותר כוח, הן בהחלט מסוגלות להתמודד עם זה בעזרת מהירות וטכניקה, העיקר לא להשתולל כי זה גורם לפציעות. אני מאמין שאתה בחור שמודע לכוח שלו ותדע כמה כוח והתנגדות לתת מול כל מתאבקת כדי להפוך את הסשן לקצת יותר תחרותי ועדיין שהבחורה תנצח בסופו.