היי. חשבתי שזה יכול להיות נחמד שחבר'ה יעלו פה סיפורים מעניינים או סיטואציות שקרו בקשר לפטיש הזה שלנו. בבקשה רשמו רק דברים אמיתיים ובלי הגזמות.
אז ככה: הסיפור הכי מדהים שקרה לי הוא די נדיר לדעתי (וגם הפעם הראשונה שקרתה לי) ואני מת מיליון שנה לשתף ועכשיו שגיליתי את הקבוצה זה נראה לי זמן אידיאלי.. שיניתי את השמות וממש קצת את הסיפור. מבחינת מה שקשור לפטיש וכו לא שיניתי בסיפור כלום. מתנצל מראש אם הוא טיפה ארוך.
טוב, אני בן 30. לפני 10 שנים, קצת אחרי הגיוס היינו חבורה של 8 חבר'ה. 5 בנים, 3 בנות שהיינו יוצאים מדי פעם. היינו די מגובשים ואני הייתי נחשב לאחד מהמסמרים שם. באחד מהחגים כשחלקנו בצבא וחלקנו עוד רגע שם עשינו סופש של חמשוש לכל החבר'ה באיזה וילה בצפון. כל החבר'ה נפגשו בחמישי אחרי הצהריים למעט אני ושירן שנשארנו באותו יום עד מאוחר בבסיסים ולכן הגענו ישר לווילה בשעות הלילה. אני ושירן הגענו לווילה ביחד ועפנו על הווילה. גם הבנו שעד שנצא, נתארגן, ניקח מונית והכל יעלה לא מעט כסף וייקח קצת זמן והבנו שאין מה לעשות ונצטרך לוותר על הלילה ולבלות בווילה 3 שעות בכיף (ג'קוזי, בריכה, טלוויזיה גדולה וכו).
רקע- אני יצאתי עם מירית, אחת מהבנות בחבורה ונפרדתי ממנה חודש לפני הסופש בווילה. שירן חברה שלה. שירן היתה בת 19. רקדנית בלט רוב חייה. באותה עת מדריכת כושר בצבא. 1.65, בטח 50-53 ק"ג. רגליים מאוד מעוצבות עם תאומים מדהימים ומאוד שמרנית (לא היה מצב שהיא היה עושה איתי משהו). (אני 1.70, 60 ק"ג, רזה אבל די שרירי)
בקיצור, אני ושירן החלטנו להיכנס לבריכה, התחלנו קצת כדורסל בבריכה ולאט לאט המשחק נהיה אגרסיבי- היא מזנקת עליי ולופתת אותי, אני מטביע אותה וכו. בקיצר היה סוג של מתח שנבנה אבל עד כה רגוע. אני ניצחתי באיזה 2 נקודות בסוף. נכנסנו לווילה והתקלחנו וכל המקלחת אני בחרמנות על על מה שהיה. ידעתי אגב שלא יהיה כלום בגלל שהייתי עם מירית ושירן הכי שמרנית בעולם אבל קיוויתי שאולי יהיה משהו בסגנון פיזי (הרמות, היאבקות וכו).
שירן יצאה מהמקלחת עם מכנס אפור ארוך פיג'מה כזה וגופייה צמודה לבנה- פשוט מדהימה. אני עם מכנס קצר וחולצה קצרה. התיישבנו לראות טלוויזיה. לא ישכח בחיים- ראינו נשואים פלוס ותוך כדי אני מתגרה בה איך ניצחתי אותה ואומר לה שזה כי אני יותר חזק (וקולט שזה נקודה רגישה). ואז היא באה לי ביציאה- "חיים, אם אתה ממשיך להתגרות אני אפרק אותך". היה כמו רצפת שטיח כזאת בוילה אז אמרתי לה יאללה בואי אם יש לך אומץ בלי להאמין שהיא הולכת ללכת על היאבקות איתי אחד על אחת אבל כך היה. החלטנו שעושים קרב עד 2.
אקדים ואומר- יכלתי לנצח 2:0. באמת. היא היתה מאוד חזקה אבל הייתי בכושר מעולה. פשוט מאוד נהניתי להפסיד לה מדי פעם, לעשות את זה באמת תחרותי ולתת לה לבצע בי לפיתות שעד אותו זמן מעולם לא היו לי.
התחלנו על הברכיים. איך שהתחלנו היא תפסה אותי בלפיתת צד כזאת. תפסה ממש חזק וניסתה להשטיח אותי על הגב כשהיא עלי. כופפתי את הראש ואז היא הפכה את הפוזיציה שלה מלפיתה צידית לחניקה מאחורה. הכי יפה היה שאיך שהיא עשתה את זה היא כרכה את הרגליים שלה סביב הרגליים שלי במין אינסטינקט כזה. ניסיתי ויכולתי להתחמק. משכתי קצת ואז הצלחתי להסתובב עם הפנים אליה. היא מעכה לי תצלעות עם מספריים- שוב, הכל אינסטינקטים. לא הסברתי לה כלום! הלחיצה שלה היתה די חלשה יחסית לרקדנית, אולי היא לא ניסתה להתאמץ מדי, אבל נהניתי מזה רצח וזו היתה פעם ראשונה שעשו לי את זה. הראיתי לה כאילו זה יותר כואב לי ממה שזה כדי שתשתמש בזה הרבה והחמאתי לה תוך כדי (אמנם יותר כדי להלהיב אותה אבל באמת שזה היה אותנטי) שהיא מפתיעה אותי ממש. התחמקתי מהמספריים והוצאתי יד אחת ואז היא עשתה לי מספריים קדמיות על הראש עם יד אחת. היא הסתכלה עליי ואמרה לי אתה צריך לראות איזה אדום אתה.. תאכלס היא לחצה בינוני ויכלתי להחזיק או להתחמק עם קצת מאמץ אבל נכנעתי לתת לה את הכיף והדרייב והיא אכן עפה.
פעם שניה שוב נתתי לה לתפוס אותי בלפיתת צד. ואז היא שוב ניסתה להפיל אותי. נתתי לה. ניסיתי קצת להתחמק אבל היא החזיקה אותי ממש חזק. אחרי כמה שניות נראה לי שהיא קצת נחלשה אז היא חיפשה דרך אחרת להכניע אותי ושיחררה ואז אני תפסתי אותה בחניקה עם הידיים. כשאני כורך את הרגליים שלי סביבה. היא ממש ממש ניסתה להתחמק ומרוב שניסתה לא יודע אם היא הרגישה שאני עם זיקפה קלה (קלה כי חשבתי על כל דבר בעולם חוץ מפאקין איפה שאני נמצא אחרת הייתי גומר בתחתונים). היא נכנעה. 1:1.
ניסיתי לומר לה שאם זה 1:1 אז חייבים עד 3 (היינו כבר איזה רבע שעה לפחות על 2 ההכנעות האלו). שתינו קצת מים וראינו שהתכנית הבאה בטלוויזיה מתחילה עוד 7 דקות אז היא אמרה בוא נעשה 7 דקות מטכלי או כמה הכנעות שיהיו (תאכלס לא היה לה כוח ליותר מזה והיא היתה עוד רגע מותשת) עד שתתחיל התכנית.
טוב התחלנו שוב ושוב היא תפסה לי את הצד. ניסיתי להתחמק ואז היא הצליחה שוב להתמקם מאחוריי כשהיא חונקת אותי עם הידיים ועם כפות רגליים כרוכות ברגליים שלי. הרמתי לה את האחיזה של הידיים ויצאתי מהאחיזה כשאני יורד למטה ואז הגיע אחד הרגעים- הבחורה תפסה אותי במספריים- העורף שלי לפוט שלה והיא מותחת תרגליים שלה. לחיצה סבבה. ועם הידיים שלה היא תופסת לי את הסנטר ומושכת למעלה/ אליה. באתי לפתוח את האחיזה שלה ברגליים מהירכיים שלה כדי שיהיה יותר קשה (לא חכמה מהכפות רגליים) ואז היא תפסה עם הידיים שלה את הידיים שלי ומשכה אות ם אליה שלא אוכל להשתמש בידיים! הייתי בהלם מהאינסקטינקטים שלה! היא בחיים לא עשתה שום אמנות לחימה כלשהי. זה היה פשוט אחד הרגעים המגרים והזכורים לי עד היום וכנראה כל חיי. אחרי איזה 2 דקות כאלו הכנסתי את היד שלי בין הרגליים שלה. היא הבינה שאני לא אכנע כנראה והיתה די גמורה והתכנית התחילה מזמן. אז היא אמרה לי- טוב, נראה לי שאנחנו בתיקו ויצאת בזול. הסכמתי. הלכנו להתקלח. אוננתי בטירוף.
לא אמרנו לאף אחד מהחבר'ה על זה. האמת שגם אני לא. לא יודע למה. אולי אני טועה, אבל אני חושב שאם לא מירית היה יכול להיות בינינו משהו. אגב, כמה שנים אחרי עוד כשהיינו יותר בקשר היא מדי פעם היתה זורקת לי כבר חטפת פעם ונותנת לי כאפה עדינה (:
היום אני רואה אותה פעם- פעמיים בשנה ברכבת כי אנחנו יוצאים ומגיעים למקומות דומים. היא רווקה (גם אני). היום היא יותר ליידי. אז היא היתה יותר טום-בוי. גם לא נראית כל כך בעניין. אם יש למישהו רעיון איך אני מביא שוב לסיטואציה דומה איתה או איך אני יכול לעשות שם משהו להחיות את המצב אשמח לשמוע. זה ברמת חלום חיי.
סורי אם חפרתי. יש לי עוד כמה סיפורים מחברות לשעבר. אולי בהזדמנות.. אשמח לשמוע תגובות, רעיונות לפעולה וסיפורים שלכם
וואו נתקלתי במקרה בפוסט הישן הזה והוא זהב!!! אחי, שמע, חוויה מטורפתתתת!!! וואלה אם שניכם עדיין רווקים הייתי אולי מחכה לאיזה תמונת פייס שהיא מעלה ומחמיא לה ואז מתחיל התכתבות... שמע, מה שבטוח שהיא בחורה נדירה רצצצח! היו לי כמה מקרים קטנים. אחד המקרים היה עם אקסית שלי מדריכת זומבה. זה קרה לפני כמה שנים כשהיינו שנינו בני 26. היא היתה בכושר מטורף. מעט מעט רחבה ברגליים. והרגליים היו חזקות מאוד. 1.65, 58 ק"ג. אני 1.67, 65 ק"ג. לימדתי אותי מספריים והיא היתה בעניין ולגמרי בכיף (אפילו נתנה לי לעשות וידאו האלופה!). בכל אופן הרבה פעמים לפני לישון כשהיינו במיטה היא היתה עושה לי מספריים קדמיות (הפנים שלי לפות שלה) וחצי מהפעמים הייתי נכנע כי זה היה ממש חזק. לילה אחד בחורף היא היתה עם טייץ ארוך צמוד ואני עם הראש בפות שלה והיא התחילה ללחוץ, וואלה לא התחיל לכאוב בקטע מטורף אבל הרגשתי לחיצה כזאת טובה. בכל אופן הדבר הבא שאני זוכר זה אותה בהיסטריה צועקת לי ממי! ממי! פשוט התעלפתי לכמה שניות. היא אמרה לי שהסתכלתי עליה מהרגע שהתחילה ללחוץ כל הזמן אבל באיזשהו שלב נהיה לי מבט קפוא נטול רגשות ולא זזתי ולא הגבתי וכשהיא שאלה אותי אם הכל בסדר לא עניתי וכשהיא שחררה פשוט לא הגבתי כמה שניות... כשהתעוררתי היא ממש בכתה והתחננה אליי שאם עשיתי לה קטע שאומר לה ושהיא מבטיחה שלא תכעס עליי. הסברתי לה שלא עשיתי קטע ושהכל טוב, כנראה הייתי באאוט לרגע מהלחיצה ולא קרה כלום. מאז היא תמיד היתה לוחצת אותי ממש לכמה שניות ואחר כך יותר מחזיקה אותי ותוך כדי תמיד מדברת איתי... מקווה שאהבתם! אשמח גם לשמוע חוויות של אחרים!!! ולגביך אחי, שוב בהצלחה! אשמח לשמוע אם לאחרים יש רעיונות כי זה נושא חשוב שחלקנו נתקלים בו לא מעט!
סיפור מדהים כייף לך שזה קרה באמת גם אם "נתת" לה קצת לנצח