ביקרתי. שורה תחתונה - שווה ביקור.
שילמתי מראש אצל מוניקה (העברה בפייפאל). ההגעה למקום די קלה, אבל מוניקה עצמה אישה לא ממש נעימה, וגם הארגון קצת חסר. תיאורטית יש כיבוד, שגם לא מרשים וגם מפוזר במטבחון קטנטן. לא לבנות על זה. יש שירותים קטנים ששם אפשר להחליף בגדים.
הסטודיו גדול. יש זירה ושני סטים של מזרונים (כ"א ~ 5מ' על 5מ') וחדר פרטי עם מזרונים בקומה השנייה. בכניסה מקבלים צמיד - ירוק = אני מוכן להצתלם, אדום = לא. מצלמים בזירה וגם באחד המשטחים לידה. את המשטח השני לא מצלמים וגם למעלה לא מצלמים.
היה תור אינסופי לחדר למעלה (פרטיות). אני דווקה השתמשתי במזרונים למטה (הלא מצולמים...) למרות שזה להתאבק מול כולם.
סשנים היו במחיר אחיד - 20 פאונד לחמש דקות, 30 לעשר דקות, 40 לרבע שעה. היו ~ 15 איש שהגיעו, רובם לא ממש צעירים.
היו כ 10 בנות, רובם לצערי לא מרשימות.
רק Miss Vox, Bianca , Galya היו ממש חתיכות (נו, לא אנגליות....) ביאנקה התאבקה קצת, עלתה ארוכות לשלחן המסג' למעלה והלכה מוקדם - לצערי פספסתי אותי. הייתה מאוד נחמדה, נגשה אלי לפני שהלכה והבטיחה שניפגש פעם הבאה. מיס ווקס נחמדה, קצת אטלתית אבל ללא יכולות אמיתיות בהאבקות. גליה יותר מרשימה - קטנה אבל אטלתית, המון אנרגיה וטכניקה טובה. אם לא היו לי ~ 20 קילו עליה היתה גומרת אותי. לונדון קצת יותר מבוגרת, נחמדה, משקיעה, די חזקה. גם ניסיתי את יואי, חדשה בעניין (מגיע מקיקבוקס) - יותר דפנסיבית אבל חזקה.
דיברתי ארוכות עם Miss Vanquish - ניראת חיה - גם מתאבקת, גם MMA וג קרבות בכלוב. נחמדה אבל קצת מפחידה (וגם קצת כבדה). גם הייתה שם Luna שמכוערת להפליא. היו עוד כמה בנות אנגליות עם קצת עודף משקל וביקיני שלא ממש החמיא לכך....
היו סשנים כל הזמן. היה אנגלי אחד שבלט - שרירן שהגיע עם תחתון טנגה (...) שעשה סשן עם כמעט כולם - אבל סשנים חצי ארוטיים - מאוד מוזר לראות התגפפות מול כולם (כל הבנות דווקה זרמן עם זה).
היו גם כמה משחקים מוזרים מדי פעם בזירה - תחריות מספריים וכו'.
שורה תחתונה - לדעתי מאוד כדאי, חוויה חיובית. יש גם עוד מקום מארגן כאלה בלונדון.
https://www.wrestlingmonica.com/
היה מאוד מעניין לקרוא. תודה רבה ששיתפת אותנו. תמיד רציתי לדעת איך החוויות האלה וכיצד הן מתנהלות.
צוות המתאבקות באמת לא כזה מרשים מבחינה חיצונית (ואולי גם מבחינה טכנית), ביניהן יש את Amethyst Hammerfist ו-Axa Jay שהן שתיהן די מרשימות מבחינת היכולת והמראה.