תיאור היאבקות עם אמזון לילית
יושב על הספה בערב שהגוף שלי תפוס ובכל תזוזה נזכר בנעילת הירכיים על החזה המסכן שלי
דבר ראשון רציתי לכתוב לגבי ההתנהלות - לילית עונה מהר קוהרנטי גם שהיו לא מעט שינויים ביום ובזמן הגיבה בנחמדות
נתנה הרגשה טובה וממש עשץה חשק להגיע למרות הפחד
נכנסתי לדירה והמראה שלה ממש הפתיעה לטובה (-: - כל כך כך שונה מהתמונות, היא נראית כל כך יפה נשית נעימה
ובעיקר חזקה!! בנויה ממש טוב ידיים שריריות ממש רואים. היא עשתה שריר ונגעתי וואו זה היה כמו חלום שהתגשם! הם לא ענקיים ולא קטנים ממש כמו שצריך. כשנוגעים ממש אפשר להרגיש את ההר
היא גבוהה וזקופה ורואים שהיא עושה הרבה כושר מגיל צעיר. הרגלים כל כך חזקוות השוק ובעיקר היירכים מעוצבת מדהים! יש כל כך הרבה שרירים שרואים על הרגל
כולה חטובה אש
שראיתי אותה ישר הבנתי שאין לי סיכוי, הרגשתי כל כך טיפש שחשבתי באוטו בדרך - שאנסה להשתמש בכוח של החלק העליון והידיים לנסות להכניע אותה, כי היה ברור לי שברגלים אין לי סיכוי.
כל כך התרגשתי שהבנתי שאני הולך להרגיש חוסר אונים ומדובר ללא כל צל של ספק בבחורה שיודעת להיאבק
בדרך גם חשבתי שגם אם הבחורה חזקה ויש לה נסיון גדול וגם אם יש לה הרבה יותר סיבולת. אנסה בקרב הראשון והשני לתת את כל כולי כי בסוף אחרי חצי שעה בטח לא יישאר לי כוח, אבל גם זה פתאום נראה לי רחוק מהמציאות.
היחס היה סופר נעים וחברי מים והופ למזרן החששות שלי ממה בעצם יהיה ומה אפגוש התבדו והרגשתי נעימות חברית
בתחילת הקרב באמת ניסיתי כל הזמן להחזיק לה את היידים חזק למזרן אפילו טיפה התפעלתי שאני די מצליח פשוט לרתק לה את היידים למזרן. התחילה לעלות בי שמחה אני אכניע אותה! חשבתי שאם היא תדפוק על המזרן לא אסתפק בזה ואכריח אותה להגיד אני נכנעת אני נכנעת.
אבל הרגלים זה פשוט סיפור אחר ...
בכל התמונות והסרטונים שראיתי - ובהחלט ראיתי את כולם הרבה בשבועות האחרונים - לא רואים לא את היופי שלה לא את הנשיות שלה ובטח לא את הכוח שלה הידיים ובעיקר הרגלים !
הרגלים שלה כאלו מעוצבות…
ברגע שהיא הפעילה כוח והצליחה להשתחרר הרגשתי כמו מתקפה של החלק האמצעי שלה הבטן התחתונה והיירכים כל כך חזקות וזה הרגיש לי שכל כך הרבה מסה מגיעה אלי ופשוט מורידה אותי מתחתיה
שהחזקתי לה את הידיים הרגשתי חזק אבל היא הצליחה להשתחרר גם אם לא הכי בקלות בהתחלה (אחר כך שהייתי עייף - וזה קרה מהר - היא פשוט זרקה אותי מעליה)
אבל שהיא הייתה מעלי הרגשתי כל כך בהתגונונת רק לא לקבל הכנעה ממש נאבקתי לתפוס לה את היד להרחיק את הירך. הרגשה של כוח מתפרץ ובעיקר מן ידיעה כזו שלא אוכל להרחיק אותה מעלי וכדאי להתרכז בניסיון להימנע מהכנעה
היא הכניעה אותי מלא פעמים וכל פעם בצורה שונה ..
חניקה
החזקת הידיים ופיסוק היירכים
עיקום שורש כף היד
לחץ עם הירכיים על הצוואר, על החזה , בישיבה עלי
ישיבה שהיא ממש קרוב לפנים שלי וריתוק הידים יחד למעלה
ועוד ועוד...
מה שהיה מאוד מענג זה שאפשר לתת פייט יש הרגשה שאתה ממש יכול להפעיל כוח להתנגד וזה לא יעזור!!
מה שעוד ממש כיף שהיא לא איזה מתאבקת על שעושה צחוק ופשוט מרסקת את הגבר מולה היא מפעילה כוח שוב ושוב מחזיקה ודוחפת ומרתקת עד שמובילה לכניעה
אבל לא לטעות הכוח שלה אדיר בטח בירכים אבל ממש הופתעי מהכוח בידיים שלה כמה פעמים היא חנקה אותי והרגשתי את השרירים על הצוואר שלי
אני התייעפתי די מהר הלכתי לשתות ישבתי על הספה
היא נתנה לי בספה לגעת לה בשרירי הידים וברגלים
והייתה שיחה נעימה שזה היה ממש חשוב לי שיהיה נורמלי חברי - היאבקות בבגדי ספורט ולא סאדו ונעלי עקב דווקא
תוך כדי לילית גם השפילה קלות סטירה פה פליק בתחת שם משפט כמו אתה חלש
מה תעשה עם בחורה תתקוף אותך ברחוב כדאי שתעשה כושר…
תוך כדי גם אמרה לי ככה בחטף - רק שתדע שיתפסו לך השרירים … לא חשבתי על זה עד אז … ועכשיו מרגיש בהחלט - לא חשבתי שיהיה ככה
ממש נהנתי במיוחד בהתחלה שהיה לי כוח ונתתי פייט והרגשתי את הכוח שלה מופנה כלפי
אחרי כך היה לה יותר קל להיות מעלי שאני רק מנסה לא להיכנע שברור לי שזה יקרה אני הייתי עייף מתנשף ולפעמים ממש הרגשתי כאב פה ושם ולה לא נראה שהיא מתעייפת זה היה די משפיל למרות שצפיתי שזה יהיה
רגע השיא ללא ספק שנאבקנו ומצאתי את עצמי בין הירכיים שלה במצב נוח לה והיא פשוט הפעילה כח - ראיתי ממש מול העיינים שלי את היירכים שהיו נראות לי ענקיות ממש ופתאום חשבתי זה הולך לכאוב לא סיימתי את המחשבה ופשוט זעקתי אפילו לא הספקתי לטפוח לכניעה -היה כאב חד ולילית ישר הפסיקה
הרגשה של חוסר אונםי מוחלט - ידיעה שאם הי לא הייתה מפסיקה מייד פשוט היו נשברות לי צלעות ולא הייתי יכול להתנגד!
הייתה לי תחושה ששכבתי על הרצפה והרגשתי עוד את הכאב שלזה המתנתי 30 שנה התרגשתי חייכתי ועד עכשיו שאני עוצם עיניים אני יכול להרגיש את התחושה הנעימה ביותר הזו
היה לי גם ממש נחמד שהיא ישר הייתה מעלי ואמרה שהיא לא רוצה שאפגע או משהו כזה (היה כל כך מרגש שלא הייתי קשוב במאה אחוז) ( כל כך משפיל)
ואז החילה קצת לעסות לי שם העיסוי טיפה הכאיב
ואמרתי לעצמי וואו אם היא יודעת להכאיב ככה רק ביד….
חשוב לציין שהכאב עבר אחרי זמן והיא הפסיקה מיד
המחשבה מה היה יכול לקרות לי אם למשל הייתה צריכה לנטרל אותי בחיים האמיתיים ולא הייתה משחררת פשוט מרגשת אותי - הייתי נשבר - היא הייתה שוברת לי את הצלעות
היא גם הרימה אותי באוויר - די בקלות הרגשתי כמו ילד קטן ודי הופתעי למרות המראה החזק שהיא עשתה את זה כל כך בקלות
אחרי זמן מה שהייתי באוויר פתאום היא זרקה אותי לרצפה זה היה נהדר - בדיוק היחס המשפיל שרציתי
יצאתי משם בתחושה טובה מאוד - הרגיש לי כמו היאבקות עם אדם שהכרתי. לילית הצליחה לתת הרגשה נעימה ממש
יצאתי משם ממש על ענן ….
ולא מצליח לישון….
תודה רבה אמזון לילית על הגשמת חלום של שנים רבות
(-:
סליחה עם כתבתי מבולגן ומתרגש
אבל היה חשוב לי לכתוב ישר שהתחושות חזרות
מאוד כדאי למתלבטים ללכת לדעת שמה שפוגשים במציאות עולה עשרות מונים על מה שצופים בתמונות ובסרטונים
לילית עושה גם הרמות והערצת רגליים?
תיאור סשן מרשים שמח בשבילך שנהנית